Animal Healing 1 Animal Healing 1
Animal Healing 1 Animal Healing 1
Animal Healing 1
Huisdieren nemen makkelijk energie over van hun baasjes en kunnen daardoor ook ziek worden. Animal Healing 1 brengt een dier weer bij zijn eigenheid en maakt dat vreemde (niet eigen)...
€ 21,95
€ 18,65
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Huisdieren nemen makkelijk energie over van hun baasjes en kunnen daardoor ook ziek worden. Animal Healing 1 brengt een dier weer bij zijn eigenheid en maakt dat vreemde (niet eigen) energieën loslaten. Het brengt een dier weer bij zijn eigen bestaansrecht zodat het volledig zijn eigen ruimte in kan nemen. Het ondersteunt een dier om de eigen kracht te ervaren, zoals katachtigen, paarden en honden en heel veel diersoorten genieten van hun snelheid en beweging vanuit pure mannelijke kracht zonder agressiviteit. Een dier laat met nummer 1 angst los en neemt meer ruimte in en krijgt zijn vertrouwen terug.
Nummer 1 werkt ook verbindend tussen de soorten. Als dieren in harmonie met zichzelf zijn, is er een prachtige verbondenheid tussen de soorten en heeft ieder zijn eigen plek daarbinnen.
Alle dieren zijn hoogsensitief en nemen dus makkelijk de fijnstoffelijke werelden waar van kabouters, elven, trollen en andere dimensies en reageren daarop. Nummer 1 activeert deze connectie waar hij afgesloten of onderdrukt is geraakt.

Mickey sabbelt op dierendag
Blog door Ruby Palarczyk – oktober ‘18

“Vandaag is het dierendag in het land waar ik vandaan kom, Mickey”.
- “Oh”, zegt Mickey luid spinnend en aan mijn arm sabbelend op mijn schoot.
- “Wat is dat ? “ “Dierendag, is een dag waarop de mensen meer aan hun dieren denken dan anders. En dat sommige mensen andere mensen ervan proberen te overtuigen om aardiger tegen dieren te zijn”.
- “Oh”, zegt Mickey weer, “zijn mensen dan niet altijd aardig tegen dieren?
-  “Um, nee liefie, dat zijn mensen niet altijd. En waar we nu zijn en jij geboren bent, in Frankrijk, zijn er veel meer mensen die niet lief zijn voor dieren. Neem nou jouzelf en je zusje Mimmie. Zomaar achtergelaten in het bos toen jullie je mama nog helemaal niet konden missen. Jullie waren nog maar 4 weekjes oud en hadden nog nooit zelf iets gegeten, laat staan een muis gevangen. Als ik jullie niet gevonden had en meegenomen, waren jullie er nu niet meer geweest.”
- “Wie heeft ons daar dan neergelegd”, vraag Mickey. “Ik weet het niet”, zeg ik, “maar waarschijnlijk iemand die al veel katten heeft en geen geld om naar de dierenarts te gaan om te voorkomen dat er nog meer kleintjes komen. En dan zomaar, zonder in zijn hart te kijken, jullie heeft achtergelaten. Net als trouwens de drie kleintjes van 2 weken oud, die ik vier weken later op dezelfde plek heb gevonden en die ik met een flesje moest voeden.”
- “Een flesje”, zegt Mickey. “Om te sabbelen?”
- “Ja om te sabbelen. Net zoals jij bij jouw mama deed en nu op mijn arm. Auw, trouwens, Mickey, je hebt nu best veel kracht in je bekje en dat sabbelen aan mijn arm doet me eigenlijk best wel pijn. Ik heb er helemaal rode zuigplekken van.”
- “Ja maar het is zo fijn”, zegt Mickey. “Ik droom dan helemaal weg, denk aan mijn moeder en voel me zo veilig. Jij bent zo lief”.
- “Ja, maar ik geef toch geen melk”, zeg ik.
- “Oh dat geeft niet hoor. Ik eet zo wel een brokje of je geeft me straks wel van die lekkere vis.”  
- “Mmm, Mickey, vindt je het goed als we eens kijken hoe we jou wat minder kunnen laten sabbelen?”
- “Moet dat ?”.
- “Uh ja”. “Tijdens de afgelopen dierenworkshop hebben zijn we al even met je bezig geweest, maar dat was kennelijk nog iets te kort. Misschien is er nog iets meer nodig.”
- “Oké”, zegt Mickey. “On y va (daar gaan we).”
- Welk flesje uit de Healing Arts Animal Healing doos zou je willen proberen Mickey, vraag ik ?
- Flesje nummer 6, zegt hij. Net als tijdens de cursus.
Ik geeft hem een druppel op zijn kopje, doe er één op mijn vinger, die hij op sabbelt en neem er zelf ook één. Vervolgens verbind ik Mickey met zijn zon onder zijn pootjes. De zon staat voor de verbinding met je hogere zelf. In de meeste gevallen projecteer je die boven je hoofd, maar zo boven zo onder, kun je hem ook onder je voeten projecteren. Dan blijf je ook nog lekker geaard in plaats van weg te vliegen.
Ik verbind mijzelf ook met mijn zon en laat de energie van onze hogere zelven in onze lichamen lopen. Mickey spint en sabbelt door. Ik voel me geaard en gedragen.
Ik laat de druppels even hun werk doen.

Ik vraag aan Mickey of hij zich zijn moeder herinnert. Ik krijg een warm gevoel, een volle buik en ik hoor heel veel gespin. Ik zie een grote moeder buik, kleine trappelende pootjes en ook Mimmie, Mickey’s zusje, die voldaan naast hem ligt.
-“Je mist je moeder he ?”,  vraag ik.
-“Ja”, zegt Mickey. “Ze was zomaar weg. En toen stond ik daar zomaar op dat pad. Alleen met Mimmie. Die wist ook niet wat er gebeurt was. En ik kreeg zo’n honger en kreeg het koud. En wij maar roepen, maar Mama kwam niet.”
- “Als we nou aan je moeder vragen om hier bij ons in de kamer te komen ? Zou je dat fijn vinden ? Dat we aan haar vragen om je weer even op te warmen en te wassen.”
- “Ja, dat is fijn”, zegt Mickey.
We roepen de moederpoes aan. In mijn derde oog zie ik een witte poes met een grijs snuitje verschijnen, die Mickey een likje geeft. Ik geef haar in gedachten ook een druppel van flesje nummer 6.
Er volgt een energetische uitwisseling tussen Mikey en zijn moeder. Alles wat Mickey gemist heeft vanaf zijn 4e levensweek tot het moment dat zijn moeder hem geen melk meer zou willen/kunnen geven, komt voorbij. Ook voor moederpoes is dit helend. Haar kleintjes waren tenslotte ook zomaar verdwenen na 4 weken zogen.
-“Dat is fijn”, zegt Mickey en hij sabbelt door.
-Wat heb je nog meer nodig Mickey ? Zijn er nog andere Healing Arts druppels, die jou kunnen helpen ?
-Flesje nummer 1 uit de dierendoos, zegt hij.
Ik geef hem weer een druppel en neem zelf ook. Ondertussen houd ik de zon onder ons in de gaten. De connectie met ons hogere zelf, waardoor onze intuïtie helder blijft.
Ik zie een dik energetische verbindingskoord tussen Mickey en zijn moeder. Het verbindt moeder en zoon vanuit hun 1e chakra, de basischakra. Dat is de chakra die gaat over overleven, te eten hebben, je thuis en veilig voelen, de basis dus. Mickey voelt zich nog steeds afhankelijk van zijn moeder en tot een bepaalde leeftijd is dat natuurlijk prima. Nu er geen moeder meer is, geeft dat verwarring en hoort het verbindingskoord in ieder geval niet tussen het 1e chakra’s te lopen. Ik geef Mickey nog een druppeltje uit het flesje en kijk wat er gebeurt met het koord. Er gebeurt nog weinig. Hoe zou het met mij en mijn moeder zijn, vraag ik me af. Ik heb het afgelopen jaar intensief voor haar gezorgd toen zij zware alzheimer kreeg en zij bij mij inwoonde. Ik was 24 uur per dag voor haar verantwoordelijk tot ze afgelopen december, na een beroerte, in het ziekenhuis overleed. Ik kijk naar ons koord. Oei, een dik koord van moeders 1e chakra naar die van mij (en natuurlijk vice versa). Ik heb haar nog niet losgelaten. Mickey en ik zijn een aardige spiegel voor elkaar. We laten onze moeders zo maar niet los. Ik neem nog een druppel uit het flesje en heb ook behoefte aan de Healing Arts spray Universal Motherlove. Die geef ik ons alle vier, Mickey, mij en onze moeders energetisch. Ik zie mijn moeder zoals ze het laatste jaar was, een steeds kleiner meisje wordend in het lichaam van een vrouw van 87 jaar. De tranen biggelen over mijn gezicht. Ik mis haar. Niet als dochter, maar als de bijzondere vrouw die zij was, met al haar mooie en minder mooie kanten. Ze heeft haar leven in dat laatste jaar samen met mij verwerkt. Gekke dingen doend, nare dingen, vrolijke dingen, boze dingen, enge dingen, lieve dingen….. Nu is ze vrij. Het energetische koord tussen onze basischakra’s mag nu oplossen. Wat overblijft is de harts-verbinding tussen mijn 4e chakra en haar vrije ziel. Ik zie het 1e koord dunner worden. Ik zie ook het effect op het koord van Mickey. Langzaam worden de koorden dunner en lossen op. Een zilver lijntje blijft over tussen onze harten. Ik voel me vrijer en minder verdrietig als ik aan haar denk.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.