AA-na-Bell
AA-na-Bell
AA-na-Bell is een hybride frequentie en zij ondersteunt je in jouw creatiekracht en expandeert jouw creatieve potentieel.  In tijden van Lemurië wist je hoe je met...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

AA-na-Bell is een hybride frequentie en zij ondersteunt je in jouw creatiekracht en expandeert jouw creatieve potentieel. 

In tijden van Lemurië wist je hoe je met de elementalen kon co-creëren en hoe je met de natuur kon communiceren om alles te manifesteren wat je nodig had. AA-na-Bell ondersteunt je om je weer met deze creatiekracht te verbinden. Zij herinnert je eraan dat je zelf een sterrenkind bent die van meerdere sterrensystemen afkomstig is, welke een hogere ontwikkelingsgraad hebben dan de aarde. De frequentie ondersteunt je om jezelf te omarmen en erkennen in jouw toenemend vermogen om natuur en aarde te ondersteunen naar een hogere frequentie. 

AA-na-Bell, the hybride ‘being’, heeft volledig meesterschap in het creëren van holografische velden in regenboogkleuren en geometrische velden. Dit zijn blauwdrukken of licht geometrieën om het frequentie veld omhoog te brengen naar een nieuw bewustzijn level.
De frequentie AA-na-Bell ondersteunt je om je met jouw meer ontwikkelde lichtlichamen te verbinden vanuit jouw eigen sterren afkomst en ondersteunt je om te ervaren hoeveel vreugde het proces van creëren geeft: 

  • Het is speels, liefdevol, teder en zachtaardig en vertrouwt op het weten van je hart. 
  • Het heeft een passie voor leven en opwinding en verwondering over wat zich vervolgens zal ontvouwen. 
  • Het kent een vrije energiestroom en gaat voorbij ieder concept van de mind. 
  • Het verbindt en harmoniseert en ondersteunt je om te vertrouwen dat jij jouw plek hebt in het universum. 
  • De frequentie ondersteunt je om te bewegen en vooruit te gaan en niet alleen oude concepten achter je te laten maar in beweging te blijven, te veranderen, te ontwikkelen zoals alles in de kosmos ademt, expandeert, ontwikkelt en herschikt. 

De hybride ‘being’ AA-na-Bell is vooral Arcturiaans. Zij is een prachtige, vreugdevolle transparante energiestroom en zij heeft eigenlijk geen vorm. Zij houdt ervan om met jou te ‘mergen’ en om met jouw energieveld samen te werken.
Als je de frequentie AA-na-Bell gebruikt, maakt dat jouw lichtlichamen meer aangesloten raken op elkaar. Dat kan een proces van ontgiften op gang brengen omdat hogere frequentie velden lagere frequentie velden opruimen. 

Deze frequentie ondersteunt je ook om te gaan staan voor wie jij bent als mens zoals de mens oorspronkelijk bedoeld is. De frequentie nodigt je uit tot een nieuwe laag van meesterschap in jezelf.


Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

Creatiekracht en AA-na-Bell  
blog door Nancy Jacobs


Als er iets is wat ik machtig interessant vind in het leven dan is het onze creatiekracht. 

AA-na-Bell is een hybride frequentie. Wat is een Hybride? Die vraag krijg ik vaak. Voor mij is dat, vanuit multi-dimensionaliteit, dat deze frequentie is gemaakt samen met Hybride kinderen van andere sterrenstelsels en dimensies.  Waar het om gaat is dat de frequentie (maar dit geldt voor al onze frequenties) jouw energiesysteem kan ondersteunen en kan healen. Joanne, de maakster van de frequenties, werkt altijd samen met anderen, en deze keer dus o.a. met Hybride kinderen. Laat me eens weten hoe de naam en deze serie lichtflesjes voelt voor je, dat zou ik fijn vinden.

Als kind vond ik het al super interessant als iemand bijvoorbeeld bewegingsloos kon blijven mediteren in een hele drukke omgeving. Ik zag hoe iemand zijn aandacht kon focussen zonder enige moeite, maar ik zag ook dat er heel veel mensen waren die dat trucje niet beheersten. Ik dacht echt dat onze ‘heldere vermogens’ een soort van trucjes waren die iedereen ‘kon’ of ‘kon leren’. Zat ik er eigenlijk ver naast? Toen ik ouder werd, merkte ik dat door het beoefenen van meditatie mijn geestkracht sterker en sterker werd en dat ik onder moeilijke omstandigheden mijn rust en innerlijke rust kon bewaren. Dat brengt, zoals Buddha het noemt, Peace of Mind. Wat ik heb gemerkt is dat manifesteren of co-creëren het fijnst en makkelijkst is vanuit een rustige geest. Dat je daarmee heel leuk kunt ‘spelen’ zoals het creëren van holografische velden, herinnerde ik me weer toen ik Joanne en de lichtfrequenties ontmoette. De nieuwe blauwdrukken brengen je frequentieveld zó omhoog naar een nieuw bewustzijnslevel.

AA-na-Bell is een hybride frequentie die jou ondersteunt in jouw creatiekracht en jouw creatieve potentieel expandeert. In tijden van Lemurië wist je hoe je met de elementalen kon co-creëren en hoe je met de natuur kon communiceren om alles te manifesteren wat je nodig had. AA-na-Bell ondersteunt je om je weer met deze creatiekracht te verbinden. Zij herinnert je eraan dat je zelf een sterrenkind bent dat van meerdere sterrensystemen afkomstig is die ieder een hogere ontwikkelingsgraad hebben dan de aarde. De frequentie ondersteunt je om jezelf te omarmen en erkennen in jouw toenemend vermogen om natuur en aarde te ondersteunen naar een hogere frequentie.
De frequentie AA-na-Bell ondersteunt je om je met jouw meer ontwikkelde lichtlichamen te verbinden vanuit jouw eigen sterrenafkomst en helpt je om te ervaren hoeveel vreugde het proces van creëren geeft. Het is speels, liefdevol, teder en zachtaardig en vertrouwt op het weten van je hart. Het heeft een passie voor leven en opwinding en verwondering over wat zich vervolgens zal ontvouwen. Het kent een vrije energie stroom en gaat voorbij ieder concept van de mind. Het verbindt en harmoniseert, en ondersteunt je om te vertrouwen dat jij jouw plek hebt in het universum. De frequentie ondersteunt je om te bewegen en vooruit te gaan en niet alleen oude concepten achter je te laten maar in beweging te blijven, te veranderen, te ontwikkelen zoals alles in de kosmos ademt, expandeert, ontwikkelt en herschikt. Als je de frequentie AA-na-Bell gebruikt, maakt dat jouw lichtlichamen meer aangesloten raken op elkaar. Dat kan een proces van ontgiften op gang brengen omdat hogere frequentievelden lagere frequentievelden opruimen. Deze frequentie ondersteunt je ook om te gaan staan voor wie jij bent als mens zoals de mens oorspronkelijk bedoeld is. De frequentie nodigt je uit tot een nieuwe laag van meesterschap in jezelf.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.