Hand- en body lotion (bio) Sound of Silence

Deze heerlijke hand- en lichaamslotion verzorgd en de toegevoegde SOS frequentie brengt je terug bij je innerlijke kalmte en helpt afstemmen op dat wat er wérkelijk toe doet.

€ 17,95
€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Sound of Silence hand & body lotion 355 ml (!) met doseerpompje

Deze lotion is op basis van druivenpit- en olijfolie en is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Druivenpitten- en olijfolie zijn anti-aging en beschermen de huid tegen agressieve milieu-invloeden. 
  • Vrij van sulfaten, ftalaten, parabenen en kleurstoffen
  • Geen agressieve conserveringsmiddelen en GMO
  • PH-neutraal
  • Vegetarisch & diervriendelijk.

Beschrijving Sound Of Silence, SOS frequentie

... Als een rommelende vulkaan, kondigt de tijdgeest structurele veranderingen aan. In periodes van chaos en spanningen, neemt onrust toe. Heerst in jouw belevingswereld onrust en groeit de behoefte aan verandering en vooruitgang.

Of de tendens van 2020 zich nu richt op materiële omstandigheden of innerlijke dingen; het is tijd om aan te pakken en te reorganiseren. Ingrijpende veranderingen verlopen vaak niet zonder slag of stoot. Net als met een verbouwing, zijn zorgvuldig plannen, keuren en kiezen, breken en ruimen noodzakelijk. Wat blijft overeind en wat kan weg? Merk hoe deze 'infused lotion', kan dragen aan focus. Aan dapper, alert reageren. Ontdek hoe neveltjes van Sound of Silence • 2020 toegevoegd aan deze pure natuurlijke lotion verkoelt en het direct verbinding legt met je ingebouwde, innerlijke kalmte. Dat doet goed, in tijden van chaos.

Sound of Silence • 2020 kent de kortste weg door je innerlijke labyrint. Opent de deur naar een hoogstpersoonlijk adviesorgaan: het domein van wijsheid en spirit. Daar sluimeren overzicht en inzicht bij de bron van innerlijke groei en verandering. Sound of Silence • 2020 (wij noemen haar SoS :-) stimuleert om het dagelijkse tumult van afleiding, geluidsvervuiling en verlichtingsdimmers voorbij te snellen en in de gezonde zone van innerlijke stilte te duiken. Je hoogste zelf lijkt diep verborgen, maar wacht zacht fluisterend dichtbij. Zet de headphone van dagelijks drammende dingen even af. Met Sound of Silence • 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend.