HALO spray set - 4 Krachtige sprays verrijkt met etherische olie HALO spray set - 4 Krachtige sprays verrijkt met etherische olie
HALO spray set - 4 Krachtige sprays verrijkt met etherische olie HALO spray set - 4 Krachtige sprays verrijkt met etherische olie
HALO spray set - 4 Krachtige sprays verrijkt met etherische olie
Onze 4 meest krachtige sprays nu samen in een set.
€ 55,00
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nu met extra zomerkorting 35 euro, gebruik kortingscode code: setHalo

Kracht Spray's


De kracht van onze lichtfrequenties zijn bekend, nog krachtiger zijn zij in samenspel met de helende werking van etherische olie. Deze PLUS (+) Sprays hebben een krachtigere werking, een subtiele geur en zijn hip vormgegeven. De spray heeft de grootte van een creditcard.

De etherische olie is gekozen op haar werking. Ze heeft dus eenzelfde effect als de spray. Bijvoorbeeld: de Balance Breeze is de Grounding Rescue & Lavendel en Bergamot. Lavendel staat bekend om haar kalmerende werking en brengt emoties in evenwicht.
  • Balance Breeze, ondersteunt ontspanning, slapen en focussen. 
    Dit is de Grounding Rescue spray met Lavendel en Bergamot, ook heerlijk als je wat meer pauzes in wilt bouwen. Dan slaap je 's nachts ook lekkerder :)
  • Love is in the Air, ondersteund je liefdesveld, liefdevol, zelfliefde en jezelf omarmen. Dit is de I am 1 Love spray infused met Rozenhout. Heb jij jezelf ten volste lief?
  • Power Blast, ondersteunt jouw energie systeem, levenskracht en immuun systeem. Dit is de Life Force spray infused met Laurier en Sinasappel. Lekker als je een boost kan gebruiken om bijv. de dag door te komen!
  • Divine Scent kun je sprayen als je meer jezelf wilt zijn. Het ondersteunt je intuitie en je creativitiet. De Goddess Frequencies is verrijkt met Geranium Bourbon en ruikt verschrikkelijk lekker! Dit is echt een heerlijke spray!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.