Transcend 1 - De Inwijding
Transcend 1 - De Inwijding
Clearen van jouw blauwdruk. Ontvangen en integreren van downloads. Genezen op celniveau. Opheffen van (gedrags-) conditioneringen. Jij bent de essentiële verbinder.
€ 69,00
€ 59,00
Prijs per maand (jaartraining)
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Transcend 1 De inwijding

 • Clearen van jouw blauwdruk
 • Ontvangen en integreren van downloads
 • Genezen op celniveau
 • Opheffen van beperkende (gedrags-) conditioneringen
 • Jij bent de essentiële verbinder.

De Transcend serie voor versnelde toegang tot jouw volledige potentieel.
De licht geometrie en informatie in de hogere bewustzijnsvelden, is wezenlijk anders. Transcend 1 ondersteunt zowel het ontvangen van de licht geometrie, als de integratie in je fysieke structuur. Je ervaart grote verbondenheid met het grote geheel. Moeiteloos kun de hogere energie vanuit heelheid ‘downloaden’ in het aardse bestaan. Dit nieuwe bewustzijn leef je, in jouw dagelijkse leven. Dát is de inwijding. Door de dag heen, voel je je liefdevol, diep geaard, met zuivere resonantie, in jezelf en buiten jezelf. Transcend 1 brengt dit proces tot leven.

 1. Clearen/vrijmaken van jouw blauwdruk
  Op het moment dat je geboren wordt, neem je een imprint mee vanuit de energie die op dat moment aanwezig is. Die imprint wordt ook wel blauwdruk genoemd. Deze laat zien hoe jouw energie van nature stroomt. Hoe jij beslissingen neemt en waarvoor jij hier op aarde bent. Verlang jij jouw authentieke, jouw echte, unieke zelf te leven? Dit is de eerste stap, het vrijmaken van jouw blauwdruk.

 2. Downloads: inwijding in het ontvangen en integreren van downloads (nieuwe informatie velden). Transcent 1 ondersteunt:

  • Continue afstemming op jouw blauwdruk van alle energie die je oppikt
   Afgestemd zijn, betekent dat jij juist die energie ontvangt, waar jij vanuit jouw eigen verantwoordelijkheid en vanuit jouw waarheid op wilt resoneren. (Heb jij het gevoel overladen te worden met prikkels en voel jij je leeggezogen (door andere mensen of gebeurtenissen), gebruik dan ook de Radiation Care spray).

  • Ontvangen van downloads
   Downloads zijn informatie-pakketjes die ‘klaarstaan’ om in ontvangst te worden genomen. De informatie kun je downloaden en geeft een hoger bewustzijn. Het downloaden overkomt je vaak de eerste keren tijdens meditatie, tijdens een sessie of na het innemen van de lichtflesjes van Healing Arts etc. Veel mensen ervaren een intensieve activatie van de ogen (en beweging van de oogspieren).
   Je kunt je ook leren afstemmen op een download, luister hiervoor naar de visualisatie (dit geluidsbestand ontvang je samen met het eerste flesje Transcend als je je inschrijft voor de training).
   Door het gebruik van de lichtfrequenties is het makkelijker de nieuwe gedownloade informatie te begrijpen én op te nemen.

  • Fysieke integratie van Downloads
   Doordat downloads vaak zeer veel informatie bevatten en deze energie makkelijk kan vervliegen (doordat het brein het niet kan bolwerken of bij gebrek aan zuivere focus). Maar ook doordat het downloaden soms een lange tijd kan duren (mijn laatste download had twee dagen nodig om volledig te kunnen landen). Voordat alle informatie is ‘uitgepakt’ en zijn plek vindt in het lichaam, moet het lichaam op juiste trilling komt zodat de informatie geactiveerd kan worden. Dat kán heel snel gaan maar dit is niet altijd het geval.
   Daarom is het belangrijk dat de zenuwen en ruggenwervel worden vrijgemaakt (van vervuiling en oude ballast) zodat het licht vrij kan stromen en kan worden opgeslagen. Dit is wat Transcend 1 voor je doet. Het ontvangen én opnemen van een download is essentieel. Eenmaal opgenomen heb jij er onbeperkt en instant toegang toe én is deze informatie door anderen toegankelijk. Op deze manier help jij de mensen die op jouw resoneren te groeien in bewustzijn.

 1. Genezen op celnivo
  De frequentie geeft een diepe gronding in het lichaam en dit heeft een prachtige uitwerking op de cellulaire structuur. Op celnivo ontwaakt de herinnering. Vanuit dit bewustzijn zijn de cellen in staat tot spontane genezing en ontwikkeling. In de training gaan we dieper in op genezing, hoe werkt genezing met licht en energie en op welke manier kun je dit toepassen?

 2. Conditionering van gedrag
  Deze frequentie schijnt het licht op jouw conditioneringen* wat betreft houding en handelwijze. Zodat je deze belemmeringen kunt onderzoeken en healen. Ook het loslaten van conditioneringen geeft toegang tot een groter veld van bewustzijn.

 3. Jij bent een essentiële verbinder, help anderen nieuw bewustzijn te generen
  Jouw bijdrage (nieuwe bewustzijnsvelden en hogere frequentie) draagt bij aan het creatie plan van de aarde. Herinner dat jouw bijdrage zeer waardevol en nodig is voor de bewustwording op aarde. Jij bent essentieel belangrijk! Want, doordat jij een grotere reikwijdte krijgt, beschik je over meer kennis en waarheid én een steeds groter bewustzijn. Deze energie wordt door andere mensen opgepikt, zij reageren op jou en kunnen op jouw veld resoneren of afstemmen waardoor zij ook weer nieuw bewustzijn kunnen genereren. Jij kunt deze energie ook doorgeven tijdens consulten. Nogmaals het belangrijkste is om deze frequentie te gronden in je lichaam. Heb je hierbij wat hulp nodig, reserveer dan een telefonisch consult of boek een sessie.

   

Toegang tot jouw volledige potentieel, stap 2
Transcend 1 is de eerste stap naar het vrijmaken en kunnen leven van uit jouw volledige potentieel. Een van de werkingsgebieden is het vrijmaken van conditioneringen omtrent gedrag. Toch kunnen oude mentale velden genezing en groei blokkeren. Transeend 2 ondersteunt om de (oude) belemmerende en beperkende gedachten los te laten. Zodat
jouw denk- en manifestatie processen niet constant worden afgeremd.
Het brein en de kracht van het brein, staat bij deze frequentie centraal.

Conditionering van gedrag*
Leerprocessen waardoor het gedrag van een individu zich aanpast aan de omgeving. Vaak wordt door belonen/straffen/prikkels de verwachtte houding/actie een tweede natuur.
 

Transcend 1 is het eerste flesje van de nieuwste serie. De elf volgende flesjes worden gedurende dit jaar vijgegeven.


Lees hier hoe je deze flesjes kunt bestellen!

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.