Virus PROTECT+ luchtreiniger

PROTECT+ luchtreiniger (let op: dit product is geen liquid en valt dus buiten onze kortingsregelingen). Goede luchtkwaliteit in je woonkamer, slaapkamer, speel- en werkplek en in de auto, is belangrij

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wat enorm bijdraagt aan lucht hygiëne is een diffuser waarmee je de lucht in huis kunt zuiveren. Goede luchtkwaliteit in je woonkamer, slaapkamer, de plek waar de kinderen spelen of op je eigen werkplek, is belangrijk voor onze longen .Maar ook in je auto tijdens langere reizen, is dit een ongekende luxe.

Deze betaalbare en ‘slimme’ diffuser is geluidsarm en heeft een sterke lithium batterij die je met USB op kunt laden. De utrasone werking geeft een positieve werking op onze gezondheid. De koude mist en het lampje zijn sfeervol. Ook belangrijk: het is makkelijk te reinigen).

Je kunt etherische oliën, die je waarschijnlijk thuis hebt staan, aan het water toevoegen. Wil je jezelf en jouw huisgenoten optimaal beschermen, gebruik dan PROTECT+ spray!

Korting: let op: dit product is geen 'Liquid' en valt daarom buiten onze kortingsregeling. Maak jij gebruik van deze regeling en wil je dit product graag bestellen? Vermeld dit dan in het opmerkingenvak, dan ontvang je een aparte rekening en betaallink en sturen we alles in 1 pakket naar je op (verschil in porto wordt ook verrekend).

Gebruik PROTECT+ tegen virussen en bacteriën
dagelijks gebruik beschermt tegen bacteriële- en virale ziektes. Dit eeuwenoude recept doodt in onderzoek 99,96% van alle bacteriën.

  • Spray om handen, oppervlaktes, kleding en bijv. matrassen om te reinigen
  • Spray op je handpalmen, voetzolen, nek en op de kraag van jas
  • Bij verneveling* (niet langer als 30 min.) of sprayen op stofzuigerzak haalt PROTECT+
    de bacteriën en virussen uit de lucht.


PROTECT+ spray is een krachtige mix van pure biologische essentiële oliën:
Kruidnagel, Citroenschil, Kaneelschors, Rozemarijn en Eucalyptus Radiata.

Gebruik voor een optimale bescherming ook de PROTECT+ handzeep.