Masterclass Healing
Masterclass Healing
individuele coaching ontwikkel je eigen krachten en talenten: doorbreken in intuitief werken en  dieper helen alle toegepaste healingtechnieken in de praktijk ervaren.
€ 1.295,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

            Masterclass intensive start in september 2022

Wat?           6 dagen leren en intensief oefenen van nieuwe healing technieken, ‘on-the-job experience’

en coaching van jouw unieke heldere vermogens.Wie?           Voor iedereen die wil leren healen en therapeuten en therapeuten in opleiding

Waarom? 
 • individuele coaching
 • ontwikkel je eigen krachten en talenten
 • doorbreken in intuïtief werken en  dieper helen
 • alle toegepaste healingtechnieken in de praktijk ervaren.                                


In jouw (toekomstige praktijk) werk je met volwassenen of/en kinderen met uiteenlopende problematiek                                         
Mensen met lichamelijke-, psychische- en emotionele klachten of relatieproblemen. Steeds vaker is men de richting kwijt, is er geen gezonde balans. Vaak vind je uiteenlopende oorzaken, een oud trauma, een trauma meegenomen uit een vorig leven, verstoorde familie systemen of issues rondom multi-dimensionaliteit. Meer mensen zijn hoog gevoelig en hebben enorme bijzondere vermogens. Vaak zijn ze hiermee niet zo bekend maar als zij ervaren hoe  ze deze in te zetten. Is de therapie succesvol. Dit kun jij nu ook leren!

De Healing Arts therapie
Heling vindt plaats in een sterk liefdesveld en vanuit heelheid. Binnen de Healing Arts zijn er een scala van technieken en hoge frequentie middelen (volgt nog meer info over frequenties), die je in kunt zetten. Krijg nu de master class ervaring met alle beschikbare technieken en healings, die ik in mijn therapie praktijk de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd.  Dit zijn intensieve praktijklessen voor zes cursisten. Waardoor we persoonlijk, intensief en in een enthousiaste kleine groep kunnen werken. Is het nu jouw tijd om ook te gaan starten?


Intensieve masterclasses:  praktijklessen en ontwikkeling en training van bijzondere vermogens
De praktijklessen bestaan uit heldere, no-nonsense uitleg van praktische technieken en tools. De theorie staan beschreven in de reader voor zelfstudie. Tijdens de lessen zijn we voornamelijk praktisch aan het werk,  je leert door voorbeeldsessie(s):
(vragen stellen -  zelf sessies ondergaan - zelf oefenen). Hoe beter jouw heldere vermogens zich ontwikkelen, hoe beter jouw sessies worden.

Je leert het beste door je te herinneren.

In de Masterclasses:

- ontwikkel je jouw unieke krachten en talenten
- coach ik individueel
- krijg je alle toegepaste healing arts kennis en ervaring.
 

Technieken en tools tijdens de praktijkdagen - Masterclasses

Onderstaande technieken zullen aan bod komen, naar gelang de vraag van de groep. Zodat dat wat er is, op het moment dat het speelt, kan worden uitgediept en geheeld.
 • energetische koorden, familielijnen, opstellingen, herschrijven van de geschiedenis
 • energetische blauwdruk, Akasha, karma, channelen
 • liefdesveld, onvoorwaardelijke liefde, lichaamsbewustzijn, DNA-structuur
 • opnieuw geboren worden, regressie (terug  naar een moment in dit leven), Hoogste Zelf
 • reïncarnatie (terug naar een moment in een vorig leven), helpers / begeleiders
 • multi-dimensionaliteit, Merkivah, tijdreizen, (terug)reizen naar planeet of ster, lichttaal
 • abductie, transplantaten, contracten, downloads, draken-Kundalini energie
 • werken en programmeren van kristallen, visueel scherm, heldere vermogens.

Verdere technieken en tools rondom thema’s
 • werken met pasgeborenen, kinderen, jongeren
 • conceptie, zwangerschap en bevalling
 • werken met dieren
 • stervensbegeleiding
 • het opzetten van een succesvolle praktijk, life en online
 • ondernemerschap.
Indien niet alle technieken aan bod zijn gekomen (na Level 3) dan is het mogelijk om extra Masterclasses te plannen of in een persoonlijk consult deze kennis te integreren.

 
Opzet Intensieve Master Class

Voorwerk
Voorafgaand aan de lessen is de online les: Healing Arts & licht frequenties. Zonder dat je enige kennis of ervaring nodig hebt. Meer informatie over deze online les, vind je hier.

De Masterclass bestaat uit praktijklessen healing en training van jouw bijzondere vermogens
Tijdens de praktijk lessen, deze worden gegeven op 2 achtereenvolgende dagen, wordt er aan de hand van de hulpvraag of het thema van de cursist de juiste techniek gekozen en to the point uitgelegd. De uitleg, het voorbeeldconsult (cursisten wisselen elkaar af), het zelf ondergaan en het oefenen van deze techniek in de groep, maakt dat je deze technieken na de lesdagen onderling kunt gaan toepassen. Dit oefenen (life of via beeldbellen) maakt dat je dit ook daadwerkelijk in de vingers krijgt en dit vervolgens kunt gaan toepassen (in jouw praktijk).
In de Masterclass wordt je gecoacht op jouw bijzondere vermogens en tussen de masterclasses door inspireer ik je om deze verder te trainen en ontwikkelen.

Ieder Level bestaat uit 6 Masterclasses. Het aantal dagen is als volgt verdeeld:
 
 
 Masterclasses  
 Supervisie  
  Privé- consult    
Cliënt Supervisie   
 Intervisie
Level 1
5
1
--
--
--
Level 2
4
0.5
45 min.
1
0.4
Level 3
3
1
60 min
1
0.4
 
 1. Supervisie: masterclass oefendag onder supervisie; om het geleerde in praktijk te brengen. Je leert door te oefenen.
 2. masterclass werken met cliënten onder supervisie; we werken toe naar het kunnen inzetten van alle technieken tijdens sessies met mensen die niets of weinig weten van het werken met de frequenties
 3. Intervisie: groepsgesprek tussen therapeuten. Onderwerp van gesprek is een door een van hen ingebrachte casus over het werk vergezeld door een intervisievraag.
 4. Privé consult 45 min: om persoonlijke trauma of issues verder te helen zodat je meer en meer bij jezelf komt. Zo wordt het makkelijker jouw liefdesveld te kunnen uitzetten
 5. privé consult (60 min) voor persoonlijke coaching & healing. Met de intentie dat jij over jouw meest volledige potentieel  beschikt als je (in jouw praktijk) aan de slag gaat
 6. Laatste dag Level 3: Uitreiking certificaat Healing Arts – Master therapeut aan alle cursisten die zelfstandig goede sessies kunnen geven.


Deelname

 • Per groep zijn 6 cursusplaatsen beschikbaar zo garandeer ik dat jij jouw helingskwaliteiten optimaal kunt ontwikkelen.
  Je kunt voor deze exclusieve masterclass in aanmerking komen, als je écht verdieping en meer cliënten wilt én de intentie hebt om als Healing Arts Master therapeut te gaan werken.
 • Wat ik van jou vraag: je beschikt over een heldere zelf reflectie, je hebt de wens om nieuwe technieken te leren of ze op een nieuwe manier toe te passen. Het is belangrijk dat je jezelf goed kunt uitdrukken en, indien nodig, kort.
 • Bereidheid om zelf therapie te volgen of privé consulten (bij mij of bij iemand anders) in te plannen, op het moment je tijdens de praktijklessen ervaart dat meer persoonlijke aandacht en healing nodig is*, is een vereiste.
  *in de groep krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Het komt voor dat iemands issues meer aandacht vragen, dan is de cursusgroep hier niet voor geschikt.
 • Heb je de Healing Arts opleiding gevolgd en werk je als Healing Arts therapeute, dan kun je instromen in deze Masterclasses om je technieken op te frissen, nieuwe informatie velden te integreren en je bijzondere vermogens en kwaliteiten als healer, therapeute verder te ontwikkelen. Graag plan ik een gesprek met je in om jouw mogelijkheden te bespreken.
  Voor het inplannen van een intake gesprek, kun je telefonisch contact opnemen (tel. 0641-511219).


 


Jouw bijdrage


Zes dagen Masterclass (per level)                                            1.295 euro
 • Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Let op: Studiekosten voor (toekomstig) werk zijn fiscaal volledig aftrekbaar (de drempel is 250 euro per jaar)
 • Betaling is mogelijk in 2 termijnen. De eerste termijn dient 14 dagen voor aanvang van de Masterclasses betaald te zijn en de 2e termijn 14 dagen voor aanvang van de 4e lesdag.
 • Inhalen masterclass: indien je verhindert bent, mag je de lesdag in een volgende groep inhalen. Deze data staan/worden vermeld op de website. Je dient je hiervoor minimaal 14 dagen van te voren, per email, aan te melden.

Overige kosten
 • Een Healing Arts Master therapeut beschikt minimaal over 7 series lichtflesjes. Tijdens ieder level werk je zelfstandig 2 series door. De series (en sprays), kun je tijdens de Masterclass met 10% korting bestellen.
 • consult, 60 minuten                                                    80 euro
 • Privé consult, 90 minuten                                         120 euro
Consulten zijn vrijgesteld van BTW en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.
 

Data

Iedere intensive class biedt plaats voor 6 cursisten.

Level 1                       : start in september 2022
Level 2                       : start in december 2022 

Masterclass Werken met Kinderen 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.