Living Arc 11
Living Arc 11
Bij Living Arc 11 nader je het einde van de serie en dan wordt het geschenk wat de serie in je aanraakt, heel voelbaar en tastbaar. Nummer 11 bekrachtigt de Ik Ben, waardoor jij jezelf op een veel...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bij Living Arc 11 nader je het einde van de serie en dan wordt het geschenk wat de serie in je aanraakt, heel voelbaar en tastbaar. Nummer 11 bekrachtigt de Ik Ben, waardoor jij jezelf op een veel dieper niveau kunt erkennen, zowel binnen de vorm van het fysieke lichaam, als je multidimensionaliteit. De verruiming van de bewustzijnsvelden wordt meer geïntegreerd in het dagbewustzijn. Je ervaart bewust als je je lichaam waarneemt, dat je je lichaam voelt en tegelijkertijd dat je lichaam een energieveld is, een bijna lege ruimte, vormloos, zoals de hogere dimensies vormloos zijn. Het Hoger Zelf daalt verder in in je basis en Living Arc 11 genereert een ‘lege ruimte’ tussen de atomen waardoor het lichaam het Hoger Zelf kan behuizen.
Met Living Arc 11stem je je af op het blauwdrukniveau van mens en aarde. Het vergroot je functie en je werkingsveld naar de aarde, in het helpen genezen van de aarde van oude energetische imprints van oorlogen en andere strijdvelden. Een mens moet vanuit zijn liefdesenergie en bewustzijn het contact aangaan met deze velden, om deze op te ruimen. Druppels op de grond druppelen voor deze velden helpt het nieuwe bewustzijn gronden en ruimt oude collectieve velden op.
De schedel en de hersenen gaan met nummer 11 naar een hogere lichttrilling. In je hoofd worden alle oude overtuigingen (die al vanaf Living Arc 2 ‘aangepakt’ worden) getransformeerd door de snellere lichttrilling. Je kunt ervaren dat je opeens heel anders tegen dingen aankijkt, omdat je alles anders voelt en ervaart. Meer vanuit het grote plaatje en de onderlinge verbondenheid van alles wat leeft. Dit is een noodzakelijke verandering voor de geboorte van de nieuwe aarde. Daar zul je een andere visie voor moeten hebben.
Het hoofd en lichaam wordt herverbonden met de Bronenergie (een proces dat bij de eerdere flesjes Living Arc stapsgewijs in gang is gezet), waardoor hoofd, buik en hart een stromende fontein zijn. Bronenergie stroomt altijd door en houdt zichzelf in stand. Veel kinderen worden met deze stromende fontein geboren, maar de fontein raakt geblokkeerd door aanpassing aan de omgeving. Living Arc 11 herstelt de fontein bij deze kinderen. Als hun fontein weer stroomt, genereren de kinderen een veld voor volwassenen, waardoor het voor volwassenen makkelijker wordt diezelfde fontein in zichzelf te genereren.
Living Arc 11 ondersteunt ook de kinderen die zo gewend zijn om vormloos te zijn, omdat ze moeite hebben met maatschappelijke structuren. Zo kunnen zij zich aanpassen aan de vormenwereld zonder zichzelf te verliezen en ze begrijpen beter dat zij een vorm nodig hebben om in 3D te kunnen creëren en materialiseren.

‘Ik ervaar mijn nieuwe voelen en denken. Ik sta onwankelbaar in mijn Ik Ben en handel.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.