Living Arc 10
Living Arc 10
Waar je bij Living Arc 9 bijna het gevoel krijgt dat je er bent in het opruimen van dualiteit in jezelf, raakt Living Arc 10 de oerangst aan. Je oerangst is het moment dat jij je afsplitste van de...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waar je bij Living Arc 9 bijna het gevoel krijgt dat je er bent in het opruimen van dualiteit in jezelf, raakt Living Arc 10 de oerangst aan. Je oerangst is het moment dat jij je afsplitste van de Bron om je leerweg in de dualiteit te gaan. Het opruimen van de oerangst is nodig om de weg naar eenheid in jezelf ook op de lagen van het onderbewustzijn te genereren. Pas als je je persoonlijke angst opruimt, ben je in staat om mee te helpen aan het opruimen van collectieve angsten. In het veld van toekomstige creatie, waar we steeds dieper toegang toe krijgen, is geen plaats voor oude angsten en zich herhalende negatieve creaties.
Als je duizelig wordt bij het innemen van Living Arc 10 (of omliggende nummers), dan komt dit, omdat de balans tussen de twee hersenhelften wordt hersteld en de doorlaatbaarheid van het tussenschot (Corpus Callosum) toeneemt. Het derde oog komt in balans met de pijnappelklier en het kruinchakra. Het derde oog wordt veel helderder en gaat werken als een soort lichtstraal in verbinding met het hart. Dit ontstaat alleen als je volledig geaard bent, in lijn met het aarderaster, je universele raster en je Ik Ben. Heb je in dit werk iets overgeslagen, dan zorgt de doos Living Grail voor die verankering en noodzakelijke aarding.
Living Arc 10 herinnert je ook aan de afspraak die jij gemaakt hebt toen je naar de aarde kwam om de aarde te ondersteunen in haar transitie. Jouw deel van de Ark van het Verbond. De afspraak is genomen in een collectief veld waar iedereen de vrije keuze had. Omdat het een collectief proces is, neemt niet iedereen de verantwoordelijkheid. We wachten soms op elkaar, we weten ‘de vorm’ niet, we wachten tot anderen ons ‘beter’ zullen begrijpen. Living Arc 10 brengt je weer terug bij jou individuele Ik, om jouw deel in de afspraak in te lossen. Intentie zet de uitvoering van de afspraak in werking. Zet je letterlijk op je pad. Als je het wilt, dan kun je het. En je wordt als mens geëerd door de geestelijke wereld, om wat je neerzet.
Bij Living Arc 10 vindt er een soort herdefiniëring plaats van je fysieke lichaam op basis van de nieuwe lichtstructuur. In de flesjes Living Arc zitten een soort kleurpakketjes die helingsprocessen in gang zetten. De nieuwe lichtstructuur vormt een soort geluids- en kleurkubus om je heen. De lichaamsintelligentie wordt daarmee gewekt en de meridianen en lichaamscellen ‘trekken’ zelf de juiste kleuren uit de kleurpakketjes. De lichtgeometrie trekt het fijnstoffeljke lichaam recht. Je handen krijgen een groter helend vermogen en kunnen ondersteunen in het herstellen van de lichtgeometrie. Ook komen er informatiepakketjes vrij met informatie voorbij het aardse uit buitenaardse bibliotheken. Sommige mensen zijn ‘sleuteldragers’ hiervoor. Living Arc 10 en 11 activeren de sleuteldragers.

‘Ik kom mijn afspraak ten volle na en pak mijn zelfgekozen taak op. Ik ga mijn diepste (oer)angst aan en ruim hem op.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.