Living Arc 9
Living Arc 9
De Living Arc serie ondersteunt je op de weg naar realisatie van je meesterschap op aarde. Meesterschap is dat je jouw potentieel vanuit de sterren, leeft op aarde. Op weg naar meesterschap kun je...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Living Arc serie ondersteunt je op de weg naar realisatie van je meesterschap op aarde. Meesterschap is dat je jouw potentieel vanuit de sterren, leeft op aarde. Op weg naar meesterschap kun je geen stap overslaan en Living Arc 9 checkt als het ware of je de dualiteit in jezelf (en in je omgeving) goed hebt opgeruimd, zodat je de volgende stap kunt maken, namelijk vanuit gelijkwaardigheid met engelen en meesters samenwerken. Samenwerken is niet dat je een medium bent voor bepaalde meesters, maar dat je jouw bijdrage als gelijkwaardig en noodzakelijk ervaart voor het creëren van een nieuwe samenleving en een nieuwe aarde. Jij bent helemaal in je centrum, in je Ik Ben Aanwezigheid. Jij bent het centrale punt van handeling, vanuit jouw gevoel en innerlijk weten. Dit is een (definitief) indalen van de Ik Ben Vertegenwoordiging. Het is een enorme beslissing om de Ik Ben te leven, want je neemt volledig verantwoordelijkheid voor wie jij bent. De meesters houden alleen toezicht op wat je doet en staan uit respect voor jou aan de rand van jouw veld. Wie in dit leven toe is om zijn meesterschap te leven, doet dit op grond van veel toegewijd werk in andere (ook galactische) levens.
Via de buis van licht in de ruggengraat brengen we de hoogste energieën in de verdichte vorm van ons fysieke lichaam en de aarde, waardoor wij en de aarde de hoogste energieën gaan leven. Dit heeft effect op de kristallijne structuur van de fijnstoffelijke lichamen. Besef dat je je fysieke lichaam werkelijk eigen maakt als jouw hoogste creatie nu. En het eert als zodanig. Vanuit het zijn op alle levels (zie nummer 8) gaat het dan niet meer zozeer over gronden, maar over totaal in je lichaam Zijn. Waarheid ervaar je in je onderbuik waar het eerste en tweede chakra steeds meer één zijn. Vanuit je buik weet je wat je moet doen. Je onderbuik is namelijk aardegerelateerd en weet precies wat je met de informatie die je vanuit de hogere velden binnen krijgt, moet doen.
Living Arc 9 activeert de heilige geometrie zoals de lemniscaat, die vervolgens fijnstoffelijke structuren ‘recht’ trekt. Nummer 9 werkt in op het antennenetwerk van de pijnappelklier, de epifyse, zodat je multidimensioneel gaat waarnemen terwijl je in je lichaam blijft.
Met Living Arc 9 doorgronden kinderen hun eigen denkwijze die veel sneller en geavanceerder is vanuit multidimensionaliteit en quantumdenken, dan het analoge denken, dat binnen schoolsystemen de overhand heeft. Zij kunnen beter bij zichzelf blijven en zich waar nodig aanpassen.

‘Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor wie ik ben. Ik leef vanaf nu mijn meesterschap op aarde.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.