Living Arc 8
Living Arc 8
  De volgende fase van mens-zijn gaat over gemeenschap in liefde, over het werkelijk harmoniëren van alle energieën. Dit proces kan alleen plaats vinden, als je als mens in je...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

De volgende fase van mens-zijn gaat over gemeenschap in liefde, over het werkelijk harmoniëren van alle energieën. Dit proces kan alleen plaats vinden, als je als mens in je middelpunt en in je liefde bent. Dat moet je zelf verworven hebben door wie je bent. Daarin telt niet alleen wie je in dit leven bent, maar wie je bent door alle levens heen.
Creatie is verbinding maken met de hoogste lagen van informatie en lichtlijnenstructuur en tegelijkertijd totaal in het fysieke lichaam, in het onderste chakra van je lichaam, aanwezig zijn. Waar je in je hart bent, ben je in de gevoelswereld. In het eerste chakra gaan gevoel, licht en vorm samen. In andere woorden: wil je met de velden van creatie werken, dan moet de scheiding tussen hemel en aarde in jou geheeld zijn. Aarde en hemel zijn één geheel in jou. Absolute acceptatie van wie jij bent in de hemel en op aarde, is een voorwaarde.
Living Arc 8 is de poort naar de eeuwige velden van informatie. Dit zijn een soort bollen van informatievelden, multidimensionaal en met de vorm van de levensbloem (Flower of Life), in een ‘octavenveld’ van de 16e naar de 32e dimensie. Als mens krijg je toegang tot deze informatie en de hogere kennis daarvan. Dit is gebaseerd op wederzijdse bevruchting. Jij kunt in vrijheid uit deze bollen van informatie putten en door jouw veld evolueren de bollen. Hoe meer je liefde ontwikkeld is, hoe groter je reikwijdte om toegang te hebben tot deze bollen van informatie. De velden van informatie van deze bollen hebben een hogere lichtlijnenstructuur en een grote vormkracht: het vormkrachtenveld van de Geest. Creatie is het scheppen van een nieuwe wereld of de nieuwe aarde, die gecreëerd gaat worden in combinatie van wat er is en dat wat je brengt. Omdat jij als mens in je centrum bent, ben je op alle niveaus aanwezig. Het is creatie vanuit je totale veld. De leerschool is om op alle niveaus aanwezig te zijn.
Living Arc 8 activeert de toegang tot en vertaling van deze hogere informatievelden via een soort ‘lege’ ruimte achter het derde oog. De waarneming vanuit deze lege ruimte gaat voorbij ieder bestaand concept van denken en ontsluit de informatie van het hart.
Klank en zelf klank maken is een hulpmiddel om dieper in ons eigen centrum te komen en de lichtstructuur van het fysieke lichaam te bekrachtigen en te verhogen. Geometrische vormen zoals de lemniscaat zijn een krachtig hulpmiddel om ‘boven en beneden’ gelijk te schakelen.

‘Ik ben geaard in mijn lichaam en tril in alle dimensies. Zo (mede) creëer ik en ervaar ik de nieuwe aarde. Wat een vreugde!’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.