Living Arc 7
Living Arc 7
De hele serie Living Arc is een transformatieproces voor indaling van het hogere lichtwezen in een fysiek lichaam, dat deze hogere trilling kan hanteren en met het doorlopen van ieder flesje zet...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De hele serie Living Arc is een transformatieproces voor indaling van het hogere lichtwezen in een fysiek lichaam, dat deze hogere trilling kan hanteren en met het doorlopen van ieder flesje zet het lichaam een bepaalde stap.
Living Arc 7 herverbindt het fysieke lichaam met het hogere fijnstoffelijke lichaam, zodat de goddelijke energie direct door gaat stromen naar het fysieke lichaam. Living Arc 7 activeert de onderste chakra’s, zodat de Ik Ben energie of Hoger Zelf indaalt in de laagste chakra’s. De onderste chakra’s staan voor in beweging komen, handelen, scheppen en het allerdiepst doorvoelde bestaansrecht, nl. dat jij het recht hebt om te zijn wie je bent en diep van binnen te voelen, dat jij dit keer niet meer omgebracht wordt om wie je bent.
Bij Living Arc 7 (en nummer 8) worden de onderste chakra’s sterk geactiveerd en gaat de kundalini, de scheppingsenergie, sterk stromen zodat wij in aansluiting op universele liefde en universele scheppingskracht, onze unieke liefde en expressie van wie wij zijn, meer en meer in de vorm kunnen zetten. Hier speelt de persoonlijkheid geen rol meer. In het opruimproces of aanraak proces kan het wel zijn dat bij jou een onderdrukt hormoonsysteem weer gaat functioneren en de bijbehorende emoties gaan stromen. Daarna wordt de balans hersteld. Concreet kan ook een (onderdrukte) vrouwelijke cyclus weer op gang komen.
Bij de serie Living Arc speelt de drakenkracht als oer-scheppingskracht een belangrijk rol. De draken hebben aan de oorsprong van de aarde meegewerkt om de aarde vorm te geven. Living Arc 7 activeert de drakenkracht in jezelf, waarmee je direct samen kunt werken met deze machtige energieën. Je kunt met hen samenwerken als je krachtig jezelf bent met een absoluut (innerlijk) weten en bewustzijn hebt over jouw functie in het geheel. De drakenenergie bij Living Arc 7 is een gouden, vloeibare, schitterende energie. Het is een nieuwe energie op aarde, die de meesters ons nog niet voorgeleefd hebben. De draak staat voor oerkracht en goud staat voor vernieuwing. Het is informatie met wit-gouden energie voorbij de mentale velden. Verlicht en stromend, trillend in zichzelf als een ster in een sterrenhemel. Met een prachtige geometrische structuur. Het staat los van de ander en heeft een eigen informatieveld, maar is wel in contact met alles. Er is een duidelijke afbakening tussen de energie van jou en de ander. Het gaat over wie jij bent, jouw kwaliteit die je deelt in het veld. Ieder deeltje heeft zijn eigen plek en er zijn geen randfiguren. Dit is wat de nieuwe aarde zal worden en hoe nu, ‘de draak de nieuwe aarde baart.’

‘Ik erken mijn gouden energie van mijn hoger Zelf: mijn scheppingskracht, mijn drakenkracht.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.