Living Arc 6
Living Arc 6
Living Arc 6 bevordert een betere samenwerking tussen beide hersenhelften. De bedrading van het grofstoffelijk energetische lichaam wordt ontkoppeld van het fysieke lichaam. Dat houdt in dat de...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Living Arc 6 bevordert een betere samenwerking tussen beide hersenhelften. De bedrading van het grofstoffelijk energetische lichaam wordt ontkoppeld van het fysieke lichaam. Dat houdt in dat de hersenen niet meer aangestuurd worden door alle signalen en onrust van het lagere mentale lichaam, de altijd drukke mind. De hersenen komen tot rust en er komt balans in beide hersenhelften. Als de hersenen tot rust komen, kan het hart, dat werkt met subtielere gevoelssignalen en het hoger denken, het overnemen. Het hoger denken is heel zuiver, helderziend waar te nemen als subtiele bedrading en is heel fijnmazig. Zuiver denken is heel gevoelig voor de juiste woorden en werkt op basis van ingeving vanuit het hogere veld van intuïtie. Niet alleen woorden zijn vormgevend, ook de subtiele energie van hoger denken is creërend en vormgevend. Elke gedachte is een creatievorm en resoneert mee bij creatieprocessen. Vanuit helende gedachtekracht aan een ander denken, heeft dus direct effect.
Bij Living Arc 3 is beschreven hoe lichtlijnen en bewustzijn samengaan. We hebben in het algemeen een sterk beheer over de functie van de linkerhersenhelft. We zijn ons zeer bewust van tijd, van structuur, van logica, van controle over bepaalde gebeurtenissen. Uiteraard krijgt het bij veel mensen teveel nadruk. Over de rechterhersenhelft hebben we minder beheer. Het overkomt ons meer: een creatieve inval, een plotselinge droom, toegang tot een vorig leven. Living Arc 6 activeert samenwerking tussen beide hersenhelften en activeert de lichtstructuren in de substantie van de rechterhersenhelft.
In samenwerking van beide hersenhelften en met loskoppeling van lagere mentale velden, ontstaat een exacte waarneming. De lichtstructuur van de hersenen maakt nu ook verbinding met de oren en het zien. We krijgen beheer over ons horen en waarnemen. Hoog bewustzijn heeft alles te maken met absolute objectiviteit. Vanuit objectiviteit kunnen we vanuit een heel hoog bewustzijnsniveau naar de realiteit kijken. Zuiver horen betekent dat je de boodschap onder dat wat gezegd wordt, kunt horen. Vanuit absolute objectiviteit is er een objectief veld van liefde en je ziet en beseft het doel in alles. De mier, de mug, het blad aan de boom. Ieder levend wezen heeft zijn functie in het geheel en ieder wezen is van volmaakte schoonheid. Alles wat een mens meemaakt, heeft een functie in het geheel en het achterliggende plan is gebaseerd op immense liefde en wijsheid. Dat genereert niet alleen objectieve waarneming, maar een veld van liefde waardoor wij alles kunnen aanraken met die Goddelijke liefde.
Objectieve waarneming geeft toegang tot het bewust creëren van materie zoals bijvoorbeeld een gezond en stralend fysiek lichaam.
Vanuit de rechterhersenhelft krijgen we meer toegang tot parallelle levens, multidimensionele werkelijkheden en subtiele waarneming.

‘Ik ervaar en begrijp mijn multidimensionaliteit. Ik heb bewustzijn op de subtiele creatiekracht van mijn (hoger) denken.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.