Living Arc 5
Living Arc 5
Living Arc 5 gaat allereerst over de keel en het levende woord. In het levende woord is de levensenergie geïntegreerd. De trilling van hart en ziel zijn in het levende woord verweven, de...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Living Arc 5 gaat allereerst over de keel en het levende woord. In het levende woord is de levensenergie geïntegreerd. De trilling van hart en ziel zijn in het levende woord verweven, de persoonlijkheid is hier niet meer bij betrokken. De verbinding die is gemaakt, heeft te maken met leven brengende energie. Tot in de diepste lagen van bewustzijn kun je leven brengen door dit woord. Het geeft licht, het geeft inzicht, het geeft helderheid, waardoor de energie lichter wordt.
De kracht van de taal is ook luchtig als gevleugelde taal en humor krijgt ruimte. Er zit geen lading meer in wat je zegt, omdat de persoonlijkheid niet meer mee resoneert met zijn neiging tot veroordelen of afkeuren. Wat je zegt is waar, zuiver en objectief. De ander herkent onmiddellijk deze oorspronkelijke kwaliteit en kan er onbevangen naar luisteren en zich werkelijk vrij voelen om hier al dan niet iets mee te doen. Voor degene die spreekt, is het van geen belang of de ander er iets mee doet.
Het woord is een natuurlijk aspect van Zijn, neutraal in zijn inhoud, liefdevol en schept vrijheid. Het woord raakt iemand in zijn centrum en brengt hem terug bij zichzelf. Ontvangen en geven zijn hierbij één, omdat er niets gegeven wordt en iemand dus ook niets hoeft te ontvangen. Het Is.
Living Arc 5 herstelt ook de eventuele energetische gaten in ons auraveld die in je kindertijd zijn ontstaan, omdat je vanaf de geboorte heel vanzelfsprekend in je hart aanwezig was, maar dit er niet altijd mocht zijn. Waar dit bij iemand nog sterk speelt, is het belangrijk dat de persoon ook andere Healing Arts remedies inneemt, om deze emotionele ballast op te ruimen, zodat er ruimte komt voor het oorspronkelijke gevoel. Bij sommige kinderen is vanuit hun gevoel die vanzelfsprekende wijsheid aanwezig. Zij zijn een goed voorbeeld hoeveel informatie in ons gevoelsveld opgeslagen zit. Living Arc 5 versterkt dit, zodat zij hun wijsheid niet opgeven als ze binnen een schoolsysteem terecht komen waar deze wijsheid niet erkend en herkend wordt. Het houdt hen in hun centrum.

‘Ik spreek het levende woord, ik spreek vanuit mijn hart. Zo raak ik de ander in zijn Zijn.’

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.