Living Arc 4
Living Arc 4
Living Arc 4 maakt de overgang van het 'ik-veld' naar een 'wij-veld', waarin wij weer onze krachten bundelen en samenwerken om doorgang te krijgen naar de hogere lichtvelden van...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Living Arc 4 maakt de overgang van het 'ik-veld' naar een 'wij-veld', waarin wij weer onze krachten bundelen en samenwerken om doorgang te krijgen naar de hogere lichtvelden van informatie. Living Arc 4 gaat over de toegang tot alle dertien dimensies, waarbij de dimensies niet meer aparte eenheden zijn, maar samen een geheel vormen. Vanuit het eerste chakra wordt de verbinding gemaakt naar de hogere dimensies. Dit genereert de volledige, allesomvattende levensenergie en liefdesenergie.
Met Living Arc 4 kijk je naar voren en niet meer naar achteren, naar wat geweest is. Het gaat om een toekomstvisie en toekomstgericht zijn. Living Arc 4 centreert en richt zich naar het centrum. Alles is in jou gecentreerd in het hart: mannelijk-vrouwelijk, hemel en aarde, voor-achter. In het centrum staan vraagt om volledige overgave zonder reserve, zodat je volledig doet wat jouw taak is. Betekent ook volledig mens-zijn, deel van het geheel (aarde-kosmos) zijn en volledig geïncarneerd mens zijn. Vergelijking met anderen, wie zij zijn, wat zij kunnen, is niet meer van belang, omdat je alleen maar jezelf kunt zijn in deze energie. In overgave en kwetsbaarheid.
Het creërende woord speelt een wezenlijke rol bij Living Arc 4 en bij alle flesjes Living Arc. Je energetische systeem wordt steeds meer open naar buiten toe, terwijl je chakra’s naar binnen gericht zijn, voelen van binnenuit. Je systeem wordt gevoeliger voor het trillingsveld van woorden. Hoe meer je in je eigen centrum blijft, hoe beter je kunt onderscheiden wat andere mensen zeggen, of dit over henzelf gaat, of over jou. Dus enerzijds komen woorden meer binnen, maar anderzijds onderscheid je beter de oorspronkelijke trilling van woorden. Je creërende kracht in het gebruik van het woord wordt sterker en de zeggingskracht van het woord wordt sterker. Je woorden sluiten aan bij je hart en je gevoelsvelden. Je weet precies wat je moet zeggen om helend te zijn voor je omgeving en je woorden hebben een helende werking.

‘Ik sta in mijn liefde. Ik ben in overgave mijzelf. Ik herken en erken de kracht van mijn woorden.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.