Living Arc 3
Living Arc 3
Living Arc 3 werkt onder andere in op de hersenstam. In de hersenstam zitten coderingen die de waarneming kleuren. Bepaalde overtuigingen draag je vaak gedurende vele levens bij je en deze kleuren...
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Living Arc 3 werkt onder andere in op de hersenstam. In de hersenstam zitten coderingen die de waarneming kleuren. Bepaalde overtuigingen draag je vaak gedurende vele levens bij je en deze kleuren je werkelijkheid. Zo heb je moeite met het helder zien van de vele soorten en manieren van subtiele onderdrukking van het menselijk ras. Living Arc 3 ontkoppelt het denken en ontkoppelt je concepten over de werkelijkheid. Het maakt de waarneming weer objectief. Voor een juiste basis van creëren is het belangrijk dat je voelt en weet dat alles mogelijk is.
Living Arc 3 heeft uitwerking op het hormoonstelsel. Je hormonen zijn gekoppeld aan het tweede chakra en bepalen hoe je je voelt. Een ongebalanceerd hormoonstelsel kleurt je emotie, je gevoel en kleurt je waarneming, net als het denken dit doet. Living Arc 3 brengt je terug bij de oergrond van het bestaan. Dat is de toegang tot de oerzee (vanuit het tweede chakra) van waaruit je geboren bent, je geboorterecht en de toegang tot het zijnsaspect. De oerzee is objectief en zuiver. Alles wat je ooit ervaren hebben, mag er zijn, alle emoties. Een objectieve waarneming vanuit de oergrond balanceert het hormoonstelsel en maakt de epifyse (de pijnappelklier) weer tot de centrale aanstuurder van het hormoonstelsel. De essentie van de epifyse is dat hij ons centreert en terug brengt bij de eenheid. Living Arc 3 activeert lichtlijnen in de oergrond en in het stuitje. Het maakt het stuitje helder en lost oude programmeringen op (net als bij de hersenstam), zoals bijvoorbeeld het ervaren afwijzing door adoptie of een niet erkende vader. Lichtlijnen zijn informatie en lichtlijnen activeren bewustzijn. Via bewustzijn besef je de samenhang in alles.
Je geboortenaam uitspreken activeert bij Living Arc 3 het oorspronkelijk krachtveld voor welke naam jij als ziel gekozen hebt om als krachtbron met je te dragen. De Ik Ben energie brengt ook het geboorterecht terug in je systeem.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.