Living Arc 2
Living Arc 2
Om de essentie van de doos Living Arc in onszelf aan te raken, is het een voorwaarde dat je de confrontatie met je duale stukken in jezelf aangaat. Alles wil tot eenheid gebracht worden in jezelf....
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Om de essentie van de doos Living Arc in onszelf aan te raken, is het een voorwaarde dat je de confrontatie met je duale stukken in jezelf aangaat. Alles wil tot eenheid gebracht worden in jezelf. Het vraagt absoluut respect voor je eigen waarheid, gebaseerd op liefde voor jezelf en wie je bent. Living Arc 2 confronteert je met alles wat je nog buiten je systeem zet als afspiegeling van de dualiteit, omdat je er geen ik tegen zegt. Soms moet je nummer 2 dus langere tijd gebruiken voor dit opruimproces. Omdat iedere nieuwe stap die je zet, je weer nieuwe (oude) vormen van ontkenning, afscheiding of afsplitsing kan laten zien.
Living Arc 2 confronteert je onomwonden waar je niet bij jezelf blijft. Daardoor ontwikkel je juist de mogelijkheid om steeds jezelf te zijn. Living Arc 2 ondersteunt je om in het nu aanwezig te zijn. Je blijft in je zijn, in je waarheid (eerste en tweede chakra) en je liefde (vierde chakra). Je blijft in verbinding met je eigen gevoel, wat er ook gebeurt, of hoe heftig de emoties van de ander ook zijn. Dat is tegelijkertijd de allerbeste en allermooiste hulp die je jezelf of iemand anders kan geven. Het is de enige vorm van hulp die geeft zonder te geven en de ander volledig in zijn waarde laat.
Living Arc 2 brengt de energiestromen in het lichaam tot eenheid en zet het lichtlichaam recht in het fysieke lichaam. Sommige mensen ervaren dat ze rechtop worden gezet en langer worden. Zo valt de doorstroming van het centrale kanaal, de buis van licht, makkelijker samen met de ruggengraat. Hoe meer deze samenvallen, hoe soepeler en buigzamer de ruggengraat wordt en vastgezette emoties worden opgeschoond. Dit heeft ook een positieve invloed op soepelheid van denkstructuren. Het werkt ook door op het ruggenmerg en de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Hoe meer de fysieke lichaamsprocessen worden doortrokken door het lichtlichaam, hoe meer het DNA zich kan herstellen. Het voeden van de ruggengraat door de buis van licht, maakt dat je gevoed wordt door de hogere energieën van hemel en aarde. De substantie, de ‘aardse’ stof van onder andere de organen, wordt aangepast aan het nieuwe veld met nieuwe lichtcoderingen van een diamanten structuur.

‘Ik Ben de weg naar eenheid. Alles waarin ik nog duaal ben, ga ik aan in liefde en vanuit mijn waarheid.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.