Living Arc 1
Living Arc 1
Living Arc 1 gaat over de absolute vrijheid van de mens. Hij helpt om je eigen basis breder te maken. Je eigen onderscheidingsvermogen wordt helder en je weet wat van jou is en wat van de ander....
€ 19,95
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Living Arc 1 gaat over de absolute vrijheid van de mens. Hij helpt om je eigen basis breder te maken. Je eigen onderscheidingsvermogen wordt helder en je weet wat van jou is en wat van de ander. Dat geeft vrijheid. Als je goed bij jezelf bent, dan kun op een objectieve manier naar de energie van anderen en van jezelf kijken. Het versterkt je individualiteit om in een groter algemeen veld in liefde jezelf te zijn.

Veiligheid en bestaansrecht in het eerste chakra zijn vanzelfsprekend, zijn een goddelijk recht voor ieder mens. Met dit besef kan een mens dieper in zijn fysieke lichaam zakken. In het eerste chakra komt een weten, zodat de oude pijn zich niet meer hoeft te herhalen.’

Er vindt een eerste verankering plaats van de hogere kosmische lagen van jezelf in de basis en ook een verankering van de vijf D aarde in je basis. Het brengt lichtdraden in de basis met een diamant (= regenboog)structuur.

Je gaat steeds meer ervaren dat je vanuit jezelf creëert en dat je ook de potentie krijgt om voorgaande creaties (bijvoorbeeld een blauwdruk voor dit leven) te hercreëren vanuit intentie, als motor van jouw goddelijke wil voor realisatie op aarde.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.