LichtReis ticket
LichtReis ticket

Yes, lekker op vakantie! Boek nu jouw 12 weekse online groepsreis met de Hybrid Children serie, je kunt nog instromen!!

€ 59,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Online 12 weekse Groepsreis
Ik houd van reizen, jij ook? De Lockdown en alle regels maakt dit lastig of onmogelijk. Laten we daarom de Serie Hybrid Children uit de kast pakken (of laat deze per post thuis bezorgen :) en samen op een multi-dimensionele reis gaan. We lopen over verschillende tijdslijnen, reizen planetair en bezoeken onze zielen families. Laten we onze sluimerende kwaliteiten activeren en alert en maken. Laten we samen groeien en verder reiken dan we nu voor mogelijk houden.

Reis je mee? 
We lanceren a.s. woensdag 21 april 's morgens, speciaal voor de vroege vogels, valt om 9u de eerste mail in je mailbox. Jij kiest zelf het optimale moment van vertrek!
We starten met de energie van Christ-a-Bell, deze frequentie activeert in ons een nieuw bewustzijnsveld en geeft ons toegang tot een hoger liefdesveld, lichtgeometrie en het verder activeren van de pijnappelklier. 
Iedere week reizen we, ondersteund door een Hybrid frequentie, ingesproken visualisaties, vragen, verhalen, zelfonderzoek en waarnemingen. We pikken zo onze verloren zielendelen op en integreren deze.
Online delen we onze reisverhalen (als je dit wilt) en bieden we elkaar licht, liefde... we zorgen voor elkaar. Zo wordt de Lichtreis een heel mooi en groots succes!

Wat heb je nodig?
De serie Hybrid Children en je reis ticket
Beiden kun je in de webshop bestellen. Als je vragen hebt dan hoor ik graag van je!

Extra excursie boeken?
Mocht je extra ondersteuning wensen dan kun je tijdens de reis extra excursies boeken. Deze excursie brengt je dichter bij je zielsverlangen en geeft je extra input en impulsen tot heelheid. De excursies starten online of in de praktijk van het Healing Arts moederschip in Vught.


Verkorte weergave van de eerste reis.


De frequentie die we deze week gaan ervaren is Christ-a-Bell. Hierbij de opzet:
 
  1. Onderstaand vind je de beschrijving. Tip: lees deze dagelijks door, ook slim is om deze uit te printen en ergens op te hangen waar je dit regelmatig kunt lezen
  2. Bijgevoegd is het boek van de Hybrids. Ik nodig je graag de eerste 7 pagina’s over de werking en toepassing van de frequenties de komende week tot je te nemen.
  3. Verder vind je in deze mail 5 vragen voor zelfonderzoek en
  4. Er zijn oefeningen en meditaties voor de pijnappelklier activatie*
  5. Ook gaan we starten met een moodboard.
  6.  Op Whatsapp vind je een geluidsbestand met de Christ-a-Bell visualisatie.

 
 
*  Het derde oog
Elk van onze chakra’s controleren een bepaald aspect van ons leven. Het derde oog controleert onze intuïtie en ons “weten”. Deze chakra wordt de Ajna genoemd. Dat betekent zoveel als bevel, in het Sanskriet.
De pijnappelklier activeren of het derde oog openen wordt ook wel eens vergeleken met de poort openen naar de innerlijke sferen van hoger bewustzijn.
Het normale zicht laat ons de wereld zien door filters van ons gelimiteerd geloof. Het beperkt ons zicht op de bredere realiteit die schuilgaat achter wat we fysiek kunnen zien. Ons derde oog heeft zo geen filters, dus kunnen we dit gebruiken om een ongelimiteerde realiteit te zien door onze persoonlijke overtuigingen. Door de derde oog chakra te openen of de pijnappelklier te activeren kunnen we ons zesde zintuig verscherpen en zal men zichzelf beter afgestemd vinden met het universum.

Oefeningen:
Deze oefeningen activeren jouw pijnappelklier. Kies elke dag een oefening voordat je met de druppels inneemt en op reis gaat. Je kunt ook zelf een oefening zoeken die je aanspreekt! Mocht je waardevolle informatie vinden, deel deze dan in de groep 😊.

Pijnappelklier activeren met meditatie
Ga je mediteren om de pijnappelklier te activeren en het derde oog te gaan openen, visualiseer dan een indigo kleur. Breng de ogen langzaam naar boven brengen wanneer die gesloten zijn. Dat zal een tintelende sensatie teweegbrengen en de pijnappelklier stimuleren en zodoende de pijnappelklier activeren.
Je kunt ook een lichte druk voelen op deze plaats. Dat zijn allemaal tekenen dat we de pijnappelklier activeren en het derde oog openen. Het maakt niet uit hoe sterk de sensatie is.
Je kunt vormen en kleuren gaan zien. Grijze, witte, paarse en indigo kleuren, voordat ze uiteindelijk een duidelijk zicht krijgen op de derde oog chakra. Hoe meer je mediteert en oefent, hoe sterker de kleuren zullen worden. Totdat je uiteindelijk de pijnappelklier volledig activeert.


Oefening:
Ga rustig zitten, breng je geest tot rust en neem een aantal rustige diepe ademhalingen. Bekijk de beelden en kleuren door je gesloten ogen. Ontspan en adem diep en langzaam. De kleuren zullen beginnen vorm aannemen of zullen beginnen bewegen en naar de schedel toe komen. Deze sensaties zijn normaal en duiden op het stimuleren van de pijnappelklier.
Het doel van deze oefeningen zijn om te leren hoe je de geest kan fixeren op een bepaald punt met je aandacht. De Chi van onder zal naar boven komen tot aan de bovenste chakra’s en zullen de geest kalmeren zodat je een meer geavanceerde meditatie kan krijgen, iets wat men Samadhi noemt. Deze techniek wordt aangeleerd in vele vormen van Yoga, maar ook in Taoïsme en Boeddhisme.
Het derde oog openen en de pijnappelklier activeren kan ook gebeuren op een onverwacht moment. Wat gepaard gaat met een diep gevoel van connectie met al het leven op aarde en verder. Wees niet verontrust wanneer deze prachtige sensatie meteen weer weggaat. Het derde oog openen is een proces, het is niet meteen een eenmalige gebeurtenis.
Door te visualiseren en te concentreren op het derde oog, terwijl je aan het zingen bent kan ook een krachtige manier zijn om te kunnen de pijnappelklier activeren.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.