2020 the next levelStay calm, stay together


Opvallend anders voelt de sfeer en het gedrag van de mensen buitenshuis. Opgelegd of voorgesteld door de overheid, ingegeven door angst of andere emoties of beklemmende gedachten.. het zijn vreemde tijden. Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart.
Ik was aan het kamperen op een grote camping aan de kust en zat middenin die vreemde sfeer. Om me heen zag ik mensen die alleen 'samen' waren. Ik heb dat zo nog nooit eerder zo sterk ervaren. Er was veel minder onderlinge verbinding tussen volwassenen. Ik sprak daarover met een aantal gelijkgestemden die ik ontmoette en ik bleek niet de enige die hier gevoelig voor was.

Deze transitie tijd is een rommelige tijd. Het maakt onrustig en angstig. Heb jij daar ook last van? Om weer rust in je geest en het lichaam te voelen, zijn er verschillende frequenties die dat ondersteunen. De Grounding Rescue, zoals je die kent, is geüpdatet. Er is een nieuwe Rescue spray beschikbaar.

Een overzicht van ons huidige 'Grounding' aanbod

  1. De Grounding Rescue Original is nog steeds verkrijgbaar in 10ml spray
  2. Grounding Rescue+ is de sterkere variant van de Grounding Rescue. Deze Grounding Rescue is verrijkt met lavendel en bergamot. Het helpt je ontspannen op alle levels; fysiek en mentaal. Deze spray draagt bij aan een goede nachtrust en een betere concentratie. Fijne ondersteuning voor alle kinderen die weer de hele dag binnen op school zitten. Mensen die deze spray gebruiken, ervaren rust in het denken en rust in het lichaam. Ze schrijven: ik sta steviger in mijn schoenen. Ben meer in het NU zodat ik werkelijk in contact bent en blijf met mezelf. Ik voel, denk en handelt rustig en zelfverzekerd.
    De perfecte spray bij onrust in lichaam en geest. Ideaal bij rust- slaapproblemen.
  3. Voor kinderen is er een kinderspray: Relax!
  4. Speciaal voor 2020 maakten wij de SOS spray Als je het denken 'uit' wil zetten en werkelijk wil voelen wat er in je leeft. Zet de headphone van dagelijks drammende dingen even af. Met Sound of Silence • 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend.
Wij hopen dat deze frequenties je helpen om stevig jezelf te kunnen zijn en in zuivere afstemming en liefdevolle verbinding met de mensen om je heen. Op dit moment werken wij aan een nieuwe spray die je kunt inzetten bij depressiviteit en bij gebrek aan optimisme en levenslust.