DEZE 4 VRAGEN OVER VRIJHEID GEVEN JE MEER INZICHT OVER DE GROEI VAN BEWUSTZIJN

Een kijkje in de keuken van Healing Arts opleiding en cursussen
In 2020 zijn veel cursussen niet doorgegaan. Ik hoor dat veel opleidingen in onze branche hun deuren hebben gesloten, een groot aantal permanent. Juist nú is het zo belangrijk dat we ons bewustzijn blijven ontwikkelen. Zodat we rustig kunnen blijven in tijden van chaos en liefdevol ons pad kunnen blijven vervolgen. Graag neem ik je mee naar ons centrum van kennis en healing: onze opleiding, welke bestaat uit een aantal cursussen. 

Madeline, Healing Arts expert
Graag stel ik haar voor, Madeline Cheriex is docente Healing Arts van-het-eerste-uur. Ze zat in de eerste groep van de opleiding bij Joanne van Wijgerden en startte vervolgens haar praktijk in Den Haag. Daarna slaagde ze met lof voor de docenten opleiding en sindsdien geeft ze ook les. In Den Haag maar ook bij Healing Arts in Vught.
Madeline zegt:
HET IS EEN HEFTIGE TIJD WAARIN WE LEVEN: NU
MAAR WE LEVEN OOK ALLEEN MAAR IN HET NU
NIET IN HET VERLEDEN EN NIET IN DE TOEKOMST
NEE, NU.

EN..... OPLOSSINGEN LIGGEN OOK IN HET NU

Als je in gesprek bent met Madeline, zijn het vaak de verhalen, de kennis die inzicht geven. Maar laten we even bij het begin beginnen. Onderstaande vragen bespraken wij en leggen we graag aan jou voor.

Bewustzijnsgroei. Wat is dat nou precies?
Als je het aan de Van Dale vraagt is dit het beseffen en kennen van het bestaan van iets of van zichzelf. Naast ons brein geven onze zintuigen veel informatie. Wij spreken dan over 'heldere vermogens'. Welke zijn bij jou het meest ontwikkeld? Het heldere weten, voelen, zien, horen of ruiken?
Deze vermogens zijn allemaal aanwezig, sommige zijn van nature sterk aanwezig en sommige wat minder. Deze vermogens kun je trainen en verder ontwikkelen. Des te meer informatie je tot je beschikking hebt, des te meer je deze kunt 'volgen'. Dit vergroot dus je bewustzijn. 


Kunnen wij onze bewustzijns-groei versnellen?
Ja! In de cursus leer je werken met lichtfrequenties, zij werken als een soort katalysator. Hierdoor nemen onze heldere vermogens toe. En ga je meer beseffen wat voor invloed jij op jouw bestaan hebt. Wat je meemaakt in jouw leven en met de mensen om je heen, brengt je meer bewustzijn, ook over jezelf.
Wij leven nu in een tijd met zoveel triggers, dat het voor hoog gevoelige mensen, HSP, bijna onmogelijk is om niet te groeien. Groei gebeurt in lagen, in stapjes. Vaak wordt dit het afpellen van de ui genoemd. Als je de signalen beter leert herkennen en je leert betere keuzes maken, dan kom je steeds een beetje dichter bij jezelf en los van beperkingen en triggers.
Kort gezegd: groei in bewustzijn geeft meer vrijheid en geluk.


Meer vrijheid! Hoe ervaar jij vrijheid?
Wil je dit ook onderzoeken? Onderstaande vragen helpen je op weg.

 
  • Leef  jij vanuit Liefde of vanuit Angst?
  • Kun je goed bij jezelf blijven in moeilijke situaties?
  • Leer en leef je vanuit je hoofd of vanuit je hart?
  • Voel jij je vrij om je intuïtie te volgen bij het maken van keuzes?

Hoe vrij voel jij je? Is er ruimte voor groei? 

Ja? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

 
In deze tijd van chaos en verregaande beperkingen start onze cursus gewoon
op 10 december a.s. er is plek voor 8 cursisten.


Leer je frequentie hoog te houden.
 
 
Met onze technieken en frequenties kun je versneld groeien in Bewustzijn.


 
Doe mee en ervaar meer kracht, vrijheid en geluksmomenten.

 

                
  dit blog schreef ik na een gesprek met Madeline, Healing Arts docente     25-11-2020 18:17     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Reactie voor Jessica van Nancy Jacobs -  29-11-2020

Goede vraag Jessica! Het antwoord is JA!! Kinderen van NU hebben een hoger bewustzijn. Het is zeker zo, dat doordat je groeit in bewustzijn, je beter op kinderen kunt afstemmen (en zij op jou!) én begeleiden! Ook is het zo, dat als je met de de frequenties werkt, je nieuwe bewustzijnsvelden gaat ervaren, kinderen resoneren hier sterk op. Als ik naar mezelf kijk dan heb ik door de Healing Arts cursussen, en daarna de masterclass over het werken met Kinderen, mij heel erg veel inzicht gegeven. Ik heb me daardoor echt kunnen specialiseren in het werken met kinderen. Binnen Healing Arts is dit een specialisatie. In een volgend blog schrijf ik over de verschillende specialismen die cursisten hebben ontwikkeld. Erg boeiend!

 Jessica -  28-11-2020

De kinderen van tegenwoordig hebben al zn hoog bewustzijn. Is dir ook voor ouders die beter met hun kinderen willen communiceren of om hen beter te begrijpen?