Aurora 1

Bij vreetbuien en weinig zelfvertrouwen

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

‘Hallo, ben je daar?’ De aarde heet je welkom. Aurora 1 laat je thuiskomen, thuiskomen bij jezelf.
En waar jij thuis bent, ben je in staat de ander welkom te heten. 

Aurora 1 verbind je met het hart van Moeder aarde, het kristal van de aarde. Het kristal van de aarde verankert in het lichaam en omgekeerd. Het stuitchakra opent zich en maakt verbinding met het kristal van de aarde en laat de mens op hartsniveau herinneren en accepteren waarvoor hij hier op aarde is; de zielenopdracht.

Creatiekracht ingebed in de persoonlijke opdracht van dit leven.
Ieder mens, heel jong, of ouder, kan door de trilling van Aurora 1 de verantwoording weer oppakken die bij de problematiek en uitdagingen van zijn leeftijd past. Helpt mensen en vooral pasgeboren baby’s hun zielenopdracht te verankeren in hun lichaam, in hun Zijn. Pubers en jong volwassenen die vastgelopen, teleurgesteld of gefrustreerd zijn in de gevestigde maatschappij van overbodige, onlogische regeltjes en structuren, die zij haarscherp zien en bloot leggen, worden met Aurora 1 ondersteund om de aarde in samenwerking met anderen weer een harmonieuze plek te laten zijn; naar een hogere dimensie te brengen.

Aurora 1 geeft zelfvertrouwen om te mogen zijn wie je bent en maakt de zielenopdracht weer herkenbaar, licht, speels, logisch en stromend.
‘Ik Ben thuis ‘

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.