Animal Healing 8
Animal Healing 8
Dieren zijn veel gevoeliger voor geluiden dan mensen en harde geluiden hebben een enorm effect op hen. Het geeft hen een heel krap gevoel in de hersenen en geeft soms ook boosheid naar mensen....
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dieren zijn veel gevoeliger voor geluiden dan mensen en harde geluiden hebben een enorm effect op hen. Het geeft hen een heel krap gevoel in de hersenen en geeft soms ook boosheid naar mensen. Animal Healing 8 helpt hen om de eigen fijngevoeligheid te herstellen en weer ruimte te geven in het hoofd. Nummer 8 herstelt ook de connectie met de etherische lagen in het dier en maakt dat het dier daar weer toegang toe heeft.
Nummer 8 ondersteunt dieren ook bij transformatie. Dieren helpen de aarde bij haar transformatie. Dieren dragen een enorm veld van onvoorwaardelijke liefde voor de aarde en hoe meer wij hen hierin erkennen, hoe gelukkiger dieren zijn.
Het beeld van de worm die transformeert naar een vlinder kwam bij dit flesje naar voren. Een worm weet op een bepaalde laag dat hij op een dag een vlinder wordt en heeft het beeld van de vlinder in zijn etherische velden. De vlinder weet met zijn enorme vleugels ten opzichte van een klein lijfje zijn balans te houden. Nummer 8 geeft dieren het vermogen terug dat zij weten en kunnen varen op hun intuïtie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.