Animal Healing 10
Animal Healing 10
Animal Healing 10 helpt dieren om weer aangesloten te zijn op het netwerk van energiebanen rondom en in de aarde, zodat ze weten waar ze naartoe moeten bewegen. De wormen volgen de energiebanen in...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Animal Healing 10 helpt dieren om weer aangesloten te zijn op het netwerk van energiebanen rondom en in de aarde, zodat ze weten waar ze naartoe moeten bewegen. De wormen volgen de energiebanen in de aarde, de walvissen de energiebanen in de oceanen en de vogels de energiebanen in de lucht. Alle dieren zijn aangesloten op het netwerk van energiebanen rond en in de aarde. Nummer 10 herstelt de zuivere communicatie met de kanalen of energiebanen. De energiebanen van de aarde staan weer in relatie tot de sterren en planeten en een dier communiceert zo ook met zijn eigen sterrenafkomst. Het geeft een dier zijn plek in het geheel. Omdat dieren zo intuïtief en sensitief zijn, is dat voor hen heel belangrijk voor hun welzijn.
Dit lost een gevoel van eenzaamheid en depressie op en maakt vrij van binnen. Vrijheid geeft speelsheid en maakt dat het liefdesveld meer en voller kan stromen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.