Alchemama 13
Alchemama 13
  Laat je inzien dat je je creativiteit voor alles nodig hebt. Creativiteit zorgt voor een minder rechtlijnig leven. Het wordt speels. Je volgt je impulsen vanuit het nekcentrum en...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Laat je inzien dat je je creativiteit voor alles nodig hebt. Creativiteit zorgt voor een minder rechtlijnig leven. Het wordt speels. Je volgt je impulsen vanuit het nekcentrum en verbindt ze met het negende chakra (het centrum onder aan de schedel basis),

Als we met elkaar omgaan zoals de dolfijnen spelen in het water, dan zijn regels en afspraken minder nodig. We komen vanuit een natuurlijk ritme bij elkaar en laten elkaar weer gaan.

De verbinding voelt vrij, ook de materie voelt als een keuzemogelijkheid.

We erkennen het goddelijke  in de ander (Namaste) waardoor we in vertrouwen zijn dat alles ritmisch en vloeiend zal verlopen. Er is geen tekort, er is enkel overvloed.

Het natuurlijk ritme van Alchemama13 is voor dolfijnen en voor kinderen met een hoog bewustzijn heel gewoon, vandaar dat zij de huidige wereld om hen heen als niet normaal kunnen ervaren. En ze weten niet hoe erin te functioneren met als gevolg dat ze ontaarden. Deze lichtremedie verbindt hen niet zozeer met de aarde, maar door de duidelijkheid die het hen verschaft, kunnen ze vanuit de vrije wil zelfstandig een nieuwe verbinding maken met de aarde. Ze weten van binnenuit hoe ze dat moeten doen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.