* Nataraja Persoonlijke Ondersteuning
* Nataraja Persoonlijke Ondersteuning

Leven met sombere of angstige gevoelens en futloosheid is geen pretje, en vaak is de beste manier om deze negativiteit te bestrijden. De spray in combinatie met coaching is bewezen effectief.

€ 239,00
Prijs per coachingstraject

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


Persoonlijk Ondersteuningsprogramma

bij angst, somberheid of gebrek aan energie

Leven met sombere of angstige gevoelens en futloosheid is geen pretje, en vaak is de beste manier om deze negativiteit te bestrijden 
door op verschillende ‘sporen’ te werken. Gebruik je de Nataraja spray en heb je behoefte aan persoonlijke, professionele ondersteuning? 
Een vertrouwenspersoon die jou kan helpen om een traject op maat op te stellen? Naast het gebruik van Nataraja en andere healing-methodes, 
biedt Nancy Jacobs al ruim twintig jaar coaching en therapie aan, afgestemd op specifieke klachten, verlangens en doelen van mensen die door 
een moeilijke periode gaan.
In haar praktijk in Vught (of indien gewenst online) biedt zij een uniek behandeltraject aan van drie weken, met twee sessies per week. Het doel 
van dit ondersteunend traject is in de eerste plaats om de diepere oorzaak te vinden van jouw negatieve gevoelens, en deze te gaan aanpakken.

Weg uit de mist
Voorbeelden van wat er gebeurt als levensenergie niet meer kan doorstromen, zijn depressie en angst. Onze geest heeft in beide gevallen 
niet meer voldoende kracht om positief te kijken naar de toekomst, negatieve ervaringen een plaats te geven en liefde te uiten naar anderen toe. 
Vaak voelt het als een dichte mist die je ervan weerhoudt om actie te ondernemen of een nieuw perspectief te creëren voor jezelf. Nancy kan 
jou door die mist heen helpen, zodat jij je levenspad weer zelf kunt gaan bepalen. Er zijn drie mogelijkheden.


Essentieel coaching traject

DE BASIS – ontdek essentiële vaardigheden en hulpmiddelen om zelf het roer van je leven weer in handen te nemen,
kosten: 239 euro

Zes korte maar krachtige sessies van 30 minuten om te herbronnen en opnieuw je energie en levenslust van vroeger te vinden

  1. Samen onderzoeken we waar de oorzaak van jouw negatieve gevoelens / gebrek aan levensenergie ligt (bv. oorspronkelijke angst).
  2. Je ontvangt een persoonlijk ingesproken visualisatie om je te begeleiden tijdens je dagelijkse healing
  3. Je maakt kennis met trigger healing aan de hand van meditatie- en visualisatietechnieken van Healing Arts
  4. Concrete oefeningen helpen je om de energiestroom in je leven weer op gang te brengen.

Standaard coaching traject

POPULAIR – Boek dit helende coaching traject inclusief lichtfrequentie naar keuze.
kosten: 375 euroTijdens zes sessies van 45 minuten krijg je alle voordelen van de basisformule, plus een aanvullende healing naar keuze:

  1. We onderzoeken de onderliggende oorzaken van jouw gevoelens of klachten en doen een diepgaande en helende zuivering. De gebruikte techniek of methode kies je zelf: lichaamswerk, Tarot, Ampcoil (www.curecliniq.com). Ideaal om kennis te maken met één van onze andere beproefde behandelingen.
  2. Verder krijg je helemaal gratis een helend flesje of spray naar keuze naar je thuis opgestuurd. Tijdens de behandeling heb je ook 20% korting op het volledige aanbod in onze webshop.

Uitgebreid coaching traject

AANBEVOLEN – Je leert onmisbare vaardig-heden voor jouw energiehuishouding om een terugval te voorkomen. Blijf duurzaam in balans.
kosten: 599 euro

Tijdens maar liefst acht sessies van 60 min krijg je alle voordelen van standaard coaching, plus

  1. Je krijgt twee krachtige Healing Arts flesjes of sprays naar keuze gratis bij je thuis geleverd.
  2. Tussen sessies krijg je de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan aan de hand van praktische transformatie- of visualisatie-oefeningen. Zo bouw je op je eigen tempo meer energie en concentratie op.
  3. Dankzij een persoonlijk signaleringsplan dat we samen opstellen, leer je de signalen van je lichaam herkennen en erop reageren. Zo kun je op tijd ingrijpen wanneer dat nodig is.
  4. Goede opvolging is belangrijk voor duurzame resultaten: na afloop van het traject krijg je nog twee extra sessies om gericht te werken op jouw persoonlijke aandachtsgebieden.
Wil je graag starten? Binnen twee werkdagen na aankoop van het coachingstraject, neemt Nancy Jacobs telefonisch contact op om de afspraken in te plannen. De sessies vinden plaats op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar keuze in haar praktijk in Vught (tot 10 september a.s.) of online.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook