Oefendag Healing Arts therapeuten
Oefendag Healing Arts therapeuten

Locatie: Healing Arts Centrum in Vught Tijd: 10.00-17.00 uur

€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Oefendagen voor Healing Arts therapeuten

De oefendagen, 4-6x per jaar en belangrijk te volgen!
Deze dagen zijn voor iedereen die met de opleiding is begonnen of modules heeft afgerond. 's Morgens ga je samen kijken en voelen wat er is wat jij deze dag wil leren en is er tijd om onderling sessies uit te wisselen. In een andere ruimte volgt op dat moment een groep mensen de HA introductie workshop. Na een gezamenlijke lunch, komen de twee groepen samen en mag je een sessie geven aan iemand van de introductie cursus.
Docenten nodig ik van harte uit om samen deze dag vorm te geven.

Het is belangrijk deze oefendagen minimaal 1x per jaar te volgen. De eerstvolgende dag is 23 juni. Je kunt je inschrijven via de website/scholing. De kosten zijn laag: 15 euro, vooraf te voldoen. Let op: er is beperkt plaats dus schrijf je in zodra je helder hebt dat je kunt deelnemen.

Data:

  • zaterdag 23 juni
  • zaterdag 1 september
  • maandag 3 september

Wij werken graag samen met jullie aan de kwaliteit van de opleiding. En zo behoud je jouw plek op de website van Healing Arts! Indien je voor 1 januari 2019 tenminste 1x aan een oefendag hebt deelgenomen, blijft je naam op de website vermeld.

Mocht je vragen hebben over de opleidingen  of deze dagen, neem dan contact op met Nancy Jacobs via info@healingarts.nl of 06-41511219.