Module 6 Holle Aarde & Drakenenergie
Module 6 Holle Aarde & Drakenenergie

Bijscholing door Caroline Cox Deze 2 daagse staan in het teken van de verbinding (en het reizen) naar de Holle Aarde. En de drakenenergie hiervoor zijn de Pathara-Ma 1 en 2 een goede voorbereiding.

€ 270,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Moduele 6  Healing Arts therapeuten EN geïnteresseerden door Caroline Cox

Workshop Holle aarde en Draken

Deze dagen gaan we ons verbinden met de holle aarde, Telos en hun bewoners. We gaan reizen via ons lichaam en weer voelen hoe het is om weer volledig in verbinding te zijn met onze liefdesenergie en lichtkracht.  In het binnenste van de aarde bevindt zich een grote populatie aan mensen, beings en galactische wezens, een hoogontwikkelde beschaving. Door ons met hen te verbinden ontstaat een samenwerking. Hierdoor groeien we verder in bewustzijn. We gaan ons herinneren wie we vanbinnen zijn, prachtige lichtwezens met een menselijke ervaring. We gaan tonen en klanken maken om ons verder te kunnen openen voor deze prachtige wereld.

In de huidige tijd biedt de drakenenergie zich opnieuw aan om met ons samen te werken. Deze wezens van de holle aarde zorgen voor extra gronding. De drakenenergie is een hele mooie liefdesenergie met een sterke scheppingskracht.
De nieuwe Hybrid Blue Star past hier perfect bij. Zacht en kracht komen samen en het helpt ons om verbinding te maken met het veld in de aarde en de fijnstoffelijke beings.

Mijn ervaring met Blue star:  Ontmoeting van mijn zachte vrouwelijk deel en krachtig mannelijk deel in mij, deze zich ontvouwde  als een kundalini dans in mij.
Ik voelde een en al levensvreugde!

Datum: volgt
Tijd: 10.00-17.00 uur
Docente: Caroline Cox 
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.
Prijs: € 270 (incl. 21% BTW) en € 400 euro incl. 1 serie flesjes naar keuze (incl. BTW).

Mocht je vragen hebben over de opleidingen  of deze dagen, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06 41511219.