Opleiding tot Healing Arts therapeut

Empower wie je bent en genereer geluk in je leven!
Wil jij cliënten leren begeleiden om toegang te krijgen tot hun zelfhelend vermogen en hen helpen gelukkig te zijn? In deze unieke opleiding leer je jezelf te helen en anderen naar heelheid te begeleiden met behulp van de allernieuwste technieken op het gebied van healing. In de opleiding ligt de nadruk op energetisch werk met de Healing Arts lichtfrequenties en hoe energie zich vertaalt in bewustzijn en diepe heling.

Deze opleiding is bedoeld voor:
- Professionele coaches, therapeuten, psychologen, healers en familieopstellers op zoek naar nieuwe tools, kennis en vaardigheden.
- Mensen met een goed ontwikkelde intuïtie die hun bewustzijn verder willen vergroten.

De opleiding bestaat uit een introductieworkshop en 3 opleidingsmodules van elk zes dagen. Je kunt zelf kiezen hoeveel modules je wilt volgen. Er is geen examen en in principe geen huiswerk. Bij elke module hoort een opleidingsmap. Alle Healing Arts dagen worden gegeven van 10.00 tot 17.00 uur in het Healing Arts Centrum in Vught. Lees hieronder meer over de introductieworkshop en de verschillende modules.
Mocht je graag als Healing Arts therapeut in jouw praktijk sessies gaan geven en ook op de Healing Arts website worden opgenomen, dan kan dat als je Module 1 en 2 gevolgd heb en zelfstandig sessies kunt geven. Dit wordt beoordeeld door je docent. De docent is altijd een ervaren Healing Arts docent. Deze kan wisselen per module. Kijk voor meer informatie over deze docenten op hun website.
Mocht je tijdens jouw opleiding graag oefensessies geven dan kun je terecht in het Healing Centre. Tijdens de opleding krijg je hierover meer informatie.

Na het volgen van de opleiding weet je beter wie je bent en wat je wilt. Je levens- of werkinvulling wordt duidelijker, waardoor je leven meer richting krijgt. Doordat je uitgenodigd wordt je steeds te verbinden met het liefdesveld groeit jouw zelfliefde, waardoor je meer liefdevol jezelf kunt zijn en gelukkiger bent. Dit werkt door in je consulten en in je praktijk. Daarnaast heb je nu een koffer vol tools, kennis en vaardigheden. Hiermee is Healing Arts een perfecte toevoeging in jouw praktijk.

Mocht je vragen hebben over de opleiding, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06-41511219.     

Foto impressie
     
                                 
                                                        .

Introductieworkshop

Ben je nieuwsgierig naar de Healing Arts opleiding en de lichtfrequenties en naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Wil je een dag beleven die je dichter bij jezelf brengt?
Deze workshop schijnt licht op jouw bijzondere kwaliteiten en intuïtie. Je leert beter voelen en ontdekken waar je eigen ontwikkelingspotentieel en werkterreinen liggen. Je ervaart dit door het geven en ontvangen van Healing Arts mini-sessies en het gebruik van de Healing Arts lichtfrequenties. Tijdens de dag is er ook ruimte voor vragen over de opleiding en zijn alle lichtfrequenties aanwezig, zodat jij je op het volledige veld kunt afstemmen.
Na de lunch zijn er ervaren Healing Arts therapeuten die jou een Healing Arts sessie kunnen geven. Zo kun je precies ervaren wat een sessie inhoudt en weet je nog veel beter of de opleiding en de methode bij je past!

Schrijf je nu in voor de komende introductie workshop! Let op, onze opleidingsprijzen worden per 1 december met 10% verhoogd.

In Vught (bij Den Bosch) Je bent welkom!

Module 1: Het veld van liefde, licht en energie

In deze zesdaagse module raak je vertrouwd met de Healing Arts visie op energetisch werken en leer je de basisvaardigheden van een Healing Arts therapeut. De gronding en het eigen bewustzijnsveld van een therapeut zijn essentieel voor de ruimte die het zelfgenezend vermogen van een cliënt gegeven kan worden. Door vraagstelling vanuit de eigen intuïtie helpt de therapeut de cliënt bij de kern te komen. Deze manier van werken doet een beroep op eigen veiligheid, zichzelf zijn, bewustzijn en intuïtieve vermogens van de therapeut. In deze module komen o.a. aan de orde:
 
- Aarden in lichtenergie, energetische koorden
- Een liefdevol, veilig en geaard veld leren neerzetten voor je cliënt
- Het zelfgenezend vermogen van je cliënt ruimte leren geven
- Leren werken met de informatievelden die de lichtfrequenties genereren
- Leren werken met ‘lege’ handen, zonder enig vooropgestelde gedachte
- Lichtfrequenties: werking, gebruik, dosering, zelf doorwerken van series (flesjes)
- Leren helen van familielijnen.

Schrijf je nu hier in voor:
  • Module-1 februari-maart 2018 in Vught / Den Bosch

Module 2: Werken met universele bewustzijnsvelden

In zes dagen leer je om elders in het universum verworven kwaliteiten en talenten naar het hier en nu te halen en op celniveau in je fysieke lichaam te huisvesten (multi-dimensionaliteit). Zo kun je er weer over beschikken en mee werken. Je leert voelen waar je eigen ontwikkelingspotentieel en werkterreinen liggen. Deze module is bedoeld om je vol vertrouwen te leren werken met universele bewustzijnsvelden. In deze module komen o.a. aan de orde:

- Multi-dimensionaliteit
- Helen met de lichtfrequenties op tijdslijnen
- Diepgaand werken met het zelfgenezend vermogen van het lichaam
- Bewustzijnslagen in de aarde
- Planetaire reizen
- Begeleiden van cliënten bij ontmoetingen met hun andere zelven
- Samenwerking met allerlei fijnstoffelijke wezen.

Je kunt je nu inschrijven voor Module2 januari - maart 2018 in Vught / Den Bosch.
Je bent ook van harte welkom als je verdiepingscursus 1 bij een andere docent gevolgd hebt.

Module 3: Meesterschap en creatiekracht

Je ontwikkelt je meesterschap door je helingskwaliteiten te vergroten door sessies te blijven geven en ontvangen. De lichtfreqenties werken daarbij katalyserend. Uitgangspunt van iedere Healings Arts sessie is het veld van liefde. Je ervaart dat je steeds makkelijker en meer in het veld van liefde aanwezig kunt zijn. Hierdoor kun je steeds beter voor jezelf kiezen en zorgen.
Binnen Healing Arts hebben we gespecialiseerde docenten en deze hebben we uitgenodigd om met deze materie kennis te laten maken en hierin te verdiepen.
In deze module komen o.a. aan de orde:

- Je therapeutische vaardigheden verder ontwikkelen
- Lopen van de Kabbala (de levensboom)
- Werken met de buitenaardsen

Module 3 start weer in april 2018! Kijk hier voor de precieze data!

Iedereen die Module 2 of verdiepingscursus 2 elders heeft afgerond, mag instromen! Je bent welkom!
Mocht je vragen hebben over de opleiding, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06-41511219.

Healing Arts bijscholing!

De komende maanden staan de volgende nascholingen op het programma voor de Healing Arts therapeut:
  •  Sigrid Karssens 1 dag over het buitenaardse veld
  •  Roelfke Pos geeft een Kabbalah dag, een prachtige en mystieke   nascholingsdag. 
  •  Corrie van Rossum  over het therapeut-schap en het geven van   sessies. Er komen ook oefen cliēnten (2-daagse).
En Joanne van Wijgerden gaat in januari een bijscholing geven voor Healing Arts therapeuten. Klik op het document hieronder voor meer info!

Facilitatorstraining Joanne

In het najaar is er weer een facilitatorstraining! Deze start op 11 oktober.

Data; 11 en 12 oktober. 15 en 16 november. En 13 en 14 december
Deze wordt gegeven door Joanne van Wijgerden, grondlegster van de Healing Arts therapie en maakster van de lichtfrequenties en is toegankelijk na het (minimaal) gevolgd hebben van verdiepingscursus/module 1 en 2.
Voor meer info en aanmelding klik
 hier

Kosten en data

 
Workshops &  Healing Arts opleiding      Aantal
dagen  
  Kosten  Data 2017
Introductieworkshop
1

79
 
donderdag 1 februari Vught / Den Bosch
 
Module 1 6 €595
Vught / Den Bosch NL
feb - mrt 2018 op do & vr

22 - 23 feb
15 - 16 mrt
12 - 13 april
Module 2 6 €654,50
Vught / Den Bosch NL
jan - mrt 2018 op ma & di

15 -16 jan
26-27 feb
12-13 mrt
Module 3 6 €654,50
Vught / Den Bosch NL
april - juni 2018 op ma & di

16-17 april
14-15 mei
11-12 juni

Prijzen zijn inclusief cursusboek, vrij gebruik van de lichtfrequenties tijdens de opleidingsdagen, koffie/thee/water en wat lekkers.
De opleiding is vrijgesteld van BTW.
Lunch graag zelf meenemen.

Ervaringen

… ‘Ik oefende ermee in een introductieworkshop en toen wist ik het zeker. Healing Arts werkt! Tot nu toe kreeg ik in mijn leven alleen af en toe en met toeval vleugjes van een helder weten en helder zien. Met Healing Arts kan ik hier steeds meer bewust mee aan de slag gaan. Door de druppels leer ik mezelf steeds beter afstemmen op energie en tegelijkertijd zet het ook iets in gang in mijn systeem. Ik leer delen los te laten in mijzelf en ik geef nieuwe delen in mijzelf de ruimte zodat deze mee kunnen in de trillingsverhoging waar ik middenin zit. Healing Arts werkt daarbij precies waar dat nodig is’.
Francien van de Veeken

‘HA heeft mij meer inzicht gegeven in wat nog allemaal in mij zit door bewuster te voelen. Dit brengt uiteindelijk meer rust. Minder denken en meer voelen is wat mij betreft de essentie geweest’.
Michel

‘Je leert hoe een sessie zich kan ontvouwen en handige dingen die je kunt gebruiken. En vooral ook hoe je vragen stelt, en welke vragen handig zijn. En ook wat de opbouw van een sessie kan zijn. Van al deze dingen kan en mag je afwijken, als je dat gevoel hebt. Dat alleen al is erg fijn’.
Edwin Ligt

Locatie

Healing Arts Centrum, Bosscheweg 2A, 5261 AA Vught.
Navigeeradres: de parkeerplaats van het Heunpark (je kunt intypen: Heunpark 1011).
Rij hotel van der Valk voorbij en neem de eerste weg (De Heun) links bij de stoplichten. Een stukje verder is links een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Daar zie je rechts achter in de hoek een blauw bord van Meer073. Loop langs de slagboom en vanuit daar door de twee poorten.
De locatie is zeer makkelijk te bereiken met het OV (via Den Bosch CS bushalte naar halte Taalstraat/Bosscheweg).
Mocht je willen overnachten dan kan dat in het naastgelegen Van der Valk hotel.