Healing Arts sessie
Healing Arts sessie

Per 1 oktober is het Healing Arts Healing Centre geopend!

€ 90,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

NIEUW!    Healing Arts Healing Centre
Op onze schitterende locatie in Vught, is naast het Healing Arts kantoor, webshop en opleidingscentrum vanaf 1 oktober 2017 ook een Healing Centre.
In deze praktijk zijn ervaren therapeuten werkzaam. Op dit moment zijn dat Mireille Berrier en Nancy Jacobs, zij hebben ieder hun eigen specialismes binnen Healing Arts. Hieronder stellen zij zich aan je voor.
Voor meer informatie of het inplannen van een sessie kun je telefonisch een afspraak maken. 
Indien je geinteresseerd bent of graag gebruik wilt maken van een gereduceerd tarief dan is er altijd de mogelijkheid om binnen ons centrum met therapeuten in opleiding te werken. Je kunt hiervoor een mail sturen. Vermeld daarin zo goed mogelijk je interesse/hulpvraag dan nemen wij z.s.m. contact op.

Een sessie met Nancy

Nancy werkt al 20 jaar als therapeute. Haar opleidingen liggen m.n. op het lichaamswerk en dat is zij 12 jaar geleden gaan combineren met Healing Arts. Zij werkt veel vanuit de kracht van intentie en 'leert' dit haar cliënten zodat het healings proces ook 'thuis' verder gaat. Fysieke klachten, burn out (relatie, werk of work-life balance stress), onverklaarbare verschijnselen, hooggevoeligheid en ondersteuning bij de genezing van kanker zijn de meest  voorkomende hulpvragen.
Haar specialismes is het werken met kinderen. Kinderen komen met problemen als niet praten/slapen/eten/medicatie innemen, (weer) broekpoepen, bedplassen, angsten (niet in eigen bed willen slapen), concentratie/issues op school en vaak 'als ze overal al geweest zijn en niemand het meer weet'.
Naast de lichtflesjes werkt Nancy ook met een 'supercomputer' de SCIO (dit is een biofeedback apparaat wat ook kan behandelen d.m.v. het doorgeven van frequenties. Dit is helemaal gebasseerd op natuurlijke middelen en behandelmethodes). Het is m.b.v. de SCIO ook mogeijk om op afstand te werken zodat kinderen niet zo zwaarbelast worden om telkens 'naar die mevrouw met die flesjes' te gaan maar lekker na schooltijd af te kunnen spreken.Nancy heeft Mireille Berrier gevraagd om als therapeute sessies te geven in het Healing Centre. Mireille kan vanuit een liefdevolle verbinding heel zuiver invoelen en communiceert helder, zij is een pracht healer. 

Een sessie met Mireille
Mireille schrijft: 'Sinds een jaar of 15 ben ik bewust  bezig met mijn eigen intuitieve ontwikkeling. Daarin bijgestaan door vele mooie lichtwezens zoals overledenen, Engelen en buitenaardsen. Ik ben in eerste instantie gaan samenwerken met de Engelen om mensen een healing te geven, later kwamen daar buitenaardsen bij. Sinds een aantal jaren werk ik samen met een eigen buitenaards medisch team, zij staan me bij kan indien nodig. Bij deze contacten kan het zijn dat ik Light Language spreek en bewegingen maak. De woorden van deze taal zijn niet verstaanbaar maar jouw ziel herkent de boodschap en dit kan enorm helpen in jouw proces.
Daarna beb ik in aanraking gekomen met de prachtige Healing Arts... meteen onder de indruk van deze methode om mensen te kunnen bijstaan in het zelf inzien van hun blokkades, trauma’s etc.
Door de hulp die ik ontvang van overledenen, engelen en buitenaardsen ben ik in staat om met je mee te kijken in jouw bewustwordingsproces.

Indien je een sessie met Mireille wil boeken dan kun je dit rechtstreeks bij haar doen dus niet via de website. Dit kan via telefoon: 06-13958674 of per mail