Therapeutenbeurs Houten

In november kunnen we elkaar spreken op de Therapeutenbeurs in Houten!
 

Korting bij het bestellen van de Liquids

Met ingang van 1 januari 2017 ontvangen alle therapeuten e.d. 10% korting.
Dit geldt voor iedereen in het bezit van een KvK inschrijving (voor België geldt een VAT) dus ook als je een centrum,  yogastudio o.i.d. hebt. Dit is de startkorting en deze kan groeien.

Werkwijze:
1) klik op inloggen rechtsboven op de website
2) registreer jezelf als nieuwe klant
3) vul je KVK en BTW nummer in
4) stuur een email naar nancy@healingarts.nl met verzoek om korting
5) wij stellen de korting voor je in
6) je ontvangt een mail van ons terug
7) vanaf nu kun je via de webshop met 10% korting bestellen! Dit geldt voor alle producten in onze webshop!

Let op: 
Jouw korting dient eerst geactiveerd te worden. Het is helaas niet mogelijk dit achteraf aan te passen!
Indien je in 1 jaar (vanaf moment van eerste bestelling tot een jaar verder) voor meer dan 2000 euro verkocht hebt aan Liquids Lights (flesjes, sprays en series), dan kun je contact met ons opnemen. Vanaf dat moment ga je namelijk 20% korting ontvangen en zo groei je steeds verder.
In een persoonlijk gesprek kijken we wat we dan ook voor elkaar kunnen betekenen. Wij kunnen je helpen met het plaatsen van je artikel in onze nieuwsbrief en via Social Media. Jij kunt ons bijv. helpen door Healing Arts onder de aandacht te brengen bij (regionale) evenementen en in jouw nieuwsbrief. Ook het organiseren van bijv. spray avonden in jouw praktijk of een workshop op onze locatie behoort tot de mogelijkheden.
Op deze manier is er synergie en kun jij de producten voor jezelf en voor je praktijk met steeds grotere korting inkopen.

Voor alle Healing Arts Therapeuten die in het verleden de 'spray display korting' kregen, ontvangen deze wederom, naast bovengenoemde korting. Deze therapeuten ontvangen hierover persoonlijk bericht.