Module 3      april -  juni 2018
Module 3 april - juni 2018

Locatie: Healing Arts Centrum in Vught Data: 16-17 april, 14-15 mei, 11-12 juni Tijd: 10.00-17.00 uur.

€ 654,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Module 3: Meesterschap en Creatiekracht

Je ontwikkelt je meesterschap door je helingskwaliteiten te vergroten door sessies te blijven geven en ontvangen. De lichtfreqenties werken daarbij katalyserend. Uitgangspunt van iedere Healings Arts sessie is het veld van liefde. Je ervaart dat je steeds makkelijker en meer in het veld van liefde aanwezig kunt zijn. Hierdoor kun je steeds beter voor jezelf kiezen en zorgen. Dit is het aanbod van Module 3 om verder te groeien in je meesterschap:

16 en 17 april: Deze 2 dagen is de docente Caroline Cox.
In deze cursus gaan we ons verbinden met het onvoorwaardelijke liefdesveld in je Zelf. Steeds meer aanwezig zijn in het veld van liefde.
Deze liefde herinnert ons eraan dat we recht hebben om te zijn wie we Zijn. Het leren neerzetten van de liefdesvelden in jezelf geeft je een gevoel van veiligheid en vrijheid. Je wordt uitgenodigd om je open te stellen voor jezelf en anderen. Door met elkaar te werken en jezelf open te stellen, creëer je ruimte in jezelf en anderen.  Zicht krijgen op je eigen multidimensionale lagen en wat dit met anderen doet. Ieder mens heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en door samen te zijn vanuit ons pure Zijn kunnen we zoveel van elkaar leren.
Weer gaan voelen dat je als lichtwezen keuzes kunt maken die passen bij wie je werkelijk bent. Een lichtwezen met een menselijke ervaring. 

De andere themas zijn:
- Buitenaardsen
- Het  lopen van de Kabbala (de levensboom)
- Draken- en Kundalini-energie
 

Data: 16-17 april, 14-15 mei, 11-12 juni 2018​

Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.

Iedereen die Module 2 of verdiepingscursus 2 elders heeft afgerond, mag instromen! Je bent welkom!

Mocht je vragen hebben over de opleiding, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06-41511219.