Module 3
Module 3

Locatie: Healing Arts Centrum in Vught Tijd: 10.00-17.00 uur.

€ 654,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Module 3: Meesterschap en Creatiekracht

Je ontwikkelt je meesterschap door je helingskwaliteiten te vergroten door sessies te blijven geven en ontvangen. De lichtfreqenties werken daarbij katalyserend. Uitgangspunt van iedere Healings Arts sessie is het veld van liefde. Je ervaart dat je steeds makkelijker en meer in het veld van liefde aanwezig kunt zijn. Hierdoor kun je steeds beter voor jezelf kiezen en zorgen. Dit is het aanbod van Module 3 om verder te groeien in je meesterschap.
Binnen Healing Arts hebben we gespecialiseerde docenten en deze hebben we uitgenodigd om jullie met de materie kennis te laten maken en te verdiepen hierin.

De 1e 2 dagen is de docente Caroline Cox.
In deze dagen gaan we ons verbinden met het onvoorwaardelijke liefdesveld in je Zelf. Steeds meer aanwezig zijn in het veld van liefde.
Deze liefde herinnert ons eraan dat we recht hebben om te zijn wie we Zijn. Het leren neerzetten van de liefdesvelden in jezelf geeft je een gevoel van veiligheid en vrijheid. Je wordt uitgenodigd om je open te stellen voor jezelf en anderen. Door met elkaar te werken en jezelf open te stellen, creëer je ruimte in jezelf en anderen.  Zicht krijgen op je eigen multidimensionale lagen en wat dit met anderen doet. Ieder mens heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en door samen te zijn vanuit ons pure Zijn kunnen we zoveel van elkaar leren.
Weer gaan voelen dat je als lichtwezen keuzes kunt maken die passen bij wie je werkelijk bent. Een lichtwezen met een menselijke ervaring. 
Deze 2 dagen zijn ook los te boeken als bijscholingsdagen

De volgende 2 dagen is de docente Corrie van Rossum
Deze dagen zijn om je therapeutische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je eigen inbreng is jouw startpunt. Waar loop je tegenaan? Daar ga je samen met de groep en Corrie aan werken. Je gaat zelf veel sessies en oefeningen doen en krijgt zelf dus ook een groter bewustzijn op jouw rol als therapeut en nieuwe downloads. Verheug je. De tweede ochtend komen er oefen cliënten en gaan jullie in tweetallen aan de slag! De afsluitende middag worden de sessies nabesproken. Doe je prachtige werk met plezier en ervaar je kwaliteiten (weer!).
Deze 2 dagen zijn ook los te boeken als bijscholingsdagen.

Dag 5 is de docente Roelfke Pos
Deze dag staat in het teken van de kabbala. Het doel van de kabbala is het opnieuw geboren worden om de hemel op aarde te brengen.
De kabbala (levensboom) is een leer die mondeling door de Joden is overgeleverd en opgetekend in de twaalfde eeuw. Werken met de kabbala kan ertoe leiden dat kennis uit vorige levens terug komt. Doel van het werken met de kabbala is om meer in verbinding te komen met het/jouw hoger zelf.

De levensboom is opgebouwd uit drie zuilen.
In het midden de zuil van evenwicht.
Rechts de mannelijke met genade.
Links de vrouwelijke van gerechtigheid.

Het lopen van de Kabbalah kan een perfecte tool zijn als je client iets wilt manifesteren of meer in verbinding te komen met zichzelf en zijn hogere zelf.
Deze dag is ook los te boeken als bijscholing.

Dag 6 is de docente Sigrid Karssens
Sigrid Karssens gaat een dag geven over de buitenaardsen. Regelmatig geeft Sigrid sessies aan mensen, die buitenaardse energieën ervaren en daarvoor nog angst hebben. Of zij worden geconfronteerd met intense heimwee en verlangen. Vaak zijn deze mensen doorverwezen door andere therpeuten, die nog moeite hebben om om te gaan met buitenaardse bewustzijnsvormen bij hun cliënten.
De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten heel veel veranderd. De kijk op verlichte en onverlichte buitenaardsen, het wegsturen van een buitenaardse entiteit die je lastig valt, de relatie tussen jou en hen.
Vanuit een dieper inzicht en doorvoelen leer je krachtig je standpunt in te nemen, en vanuit gelijkwaardigheid met hen samen te werken. Wegsturen hoeft niet meer.
Deze dag is ook los te boeken als bijscholing.

Data:

  • op maandag en dinsdag: 16-17 april / 14-15 mei / 11-12 juni (dag 5 en 6 zijn bij deze module omgewisseld)
  • op donderdag en vrijdag: 4-5 oktober / 8-9 november / 13-14 december
  • op donderdag en vrijdag 6-7 december / 10-11 januari 2019 / 6-7 februari 2019 

Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.

Iedereen die Module 2 of verdiepingscursus 2 elders heeft afgerond, mag instromen! Je bent welkom!

Mocht je vragen hebben over de opleiding, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06-41511219.