Module 1 Pijn-Trauma healing incl. 2 lichtseries
Module 1 Pijn-Trauma healing incl. 2 lichtseries

De module pijn- en trauma healing is de eerste module ofwel stap 1 binnen de Healing Arts Academy. Als je deze module volgt, werk je met deze technieken je huidige leven door, zodat alle pijn en traum

€ 1.072,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Pijn en trauma healing

Wil jij je cliënt leren helen van pijn​, angst​ en trauma vanuit universeel bewustzijn​?
Ken jij cliënten met bindings- of verlatingsangst, een kindertrauma of pijn (emoties en angsten of patronen) die blijven achtervolgen? Door het leren 'herschrijven van de geschiedenis' leer je deze angsten en trauma´s te helen.
Problemen rondom een traumatische geboort en bijvoorbeeld je nooit welkom voelen, leer je helen in sessies over hergeboorte (opnieuw geboren worden).
Wie in jouw praktijk heeft er familie problemen, ziektes en verslavingen? Je leert deze in sessie te helen door het helen van familielijnen (heden en toekomst).​
Het loslaten van personen of ex/geliefden kan moeilijk zijn.​ Ook voelen veel mensen zich ook vaak leeggezogen door anderen. Door het leren werken met energetische koorden in jouw sessies kun je ​hiermee​ veel cliënten helpen!

Let op: onze cursus prijzen zijn per 1 juli 2018 incl. 21% BTW
Studiekosten zijn dit jaar nog aftrekbaar!
Accreditatie wordt aangevraagd.

Bij deze serie ontvang de eerste 2 series uit de Healing Arts collectie:
  • Aurora 1 en
  • Transluca 
    (of 2 series naar keuze!).
Tijdens deze module leer je werken volgens de Healing Arts methode`` met de zon onder je voeten tijdens een sessie, het ´ik ben´ gronden in basischakra, met jouw begeleiders kwaliteiten, vanuit alle lagen van bewustzijn, in verbinding met bronnen van heelheid, vanuit de verschillende dimensies, taal in sessies en de 5 belangrijkste wegen naar heling. 

De cursusdata: 31 jan-2 feb & 21-22 feb & 28-29 maart.