Healing Arts Lichtfrequenties

Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!
Met veel liefde en zorg maakt Joanne van Wijgerden de Healing Arts lichtfrequenties. De lichtfrequenties zijn verkrijgbaar als lichtsprays en lichtdruppels en zijn zowel voor therapeutisch als eigen gebruik. Ze ondersteunen mensen bij het bewust worden van de relatie tussen lichaam en geest. Ze helpen mensen om meer te voelen wat er in hun lichaam gebeurt en helpen hen naar de oorzaak van een klacht te gaan. Heling is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie je bent. De lichtfrequenties helpen om liefde en inzicht in jou te genereren en dat opent creativiteit, geluk en heling van het lichaam.

Lichtsprays
De Healing Arts sprays hebben een algemene ondersteunende werking. Zij zijn geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor dieren of een ruimte. Ze zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Er zijn 12 verschillende sprays, die elk een eigen werkingsveld hebben. Een overzicht met korte omschrijving van elke spray vind je in de spraygids (volgt nog). Een langere omschrijving vind je in de webshop onder de productomschrijving van een sprays.
 
Lichtdruppels
De Healing Arts lichtdruppelseries zijn bedoeld ter ondersteuning van bewustzijnsgroei en toename van het zelfgenezend vermogen. Iedere serie heeft een eigen thema van bewustzijn. De series zijn zowel bedoeld voor de therapeutische praktijk als ‘zelfstudie’. Alle flesjes zijn als hele serie en los te bestellen in de webshop.
De lichtdruppelflesjes helpen stuk voor stuk om de chakra's te reinigen van familie-conditioneringen, angst, normen, waardoor je met meer plezier jezelf kunt zijn. Zij ondersteunen je ook om het fysieke lichaam als jouw veilige basis te ervaren en waarderen. Je ervaart hoe jij je steeds meer opent voor je spiritualiteit, terwijl je ook gemakkelijker in je fysieke lichaam aanwezig bent of geaard bent. 
Een overzicht met korte omschrijving van elke lichtdruppelserie vind je in de lichtdruppelgids (volgt nog). Een beschrijving van elk afzonderlijk lichtdruppelflesjes vind je in de webshop in de productomschrijving van een flesje. 
Per serie bestaat er een boekwerk met daarin achtergrondinformatie over de serie, alle beschrijvingen van de 12 flesjes uit de serie en een langere, therapeutische beschrijving per flesjes. Deze laatste is vooral bedoeld voor therapeuten die met de de lichtdruppelflesjes werken, maar maakt ook het eigen inzicht in het bewustzijnsveld van een bepaald flesje of serie groter. Deze boekwerken worden momenteel geupdate, maar zullen binnenkort te vinden zijn in de webshop onder bijlagen bij een series.

Bestanddelen
Een Healing Arts lichtfrequentie bestaat voor 89% uit water en 11% uit alcohol. Het water is de drager van de energetische informatie (= lichttrilling). De alcohol, in de vorm van brandewijn dient puur als conserveermiddel. 

Werking van de lichtfrequenties

Informatievelden
De lichtfrequenties verbinden ons met bepaalde informatievelden. Dit zijn energetische velden die informatie bevatten rondom een bepaald thema, bv. meer zelfliefde. Deze velden zijn onderdeel van het alwetende veld dat om de aarde aanwezig is. Dit is een bewustzijnsveld waarin alle kennis en ervaring van alle mensen samen is opgeslagen. Iedereen kan daar verbinding mee maken en daar informatie uit halen. Het is vergelijkbaar met het internet in de materiële wereld. Alle kennis is aanwezig, maar je moet hem wel nog even opzoeken. De lichtfrequenties doen precies dat. Zij verbinden je met bepaalde informatie die je wilt ophalen uit dit alwetende veld.
 
Energetische informatie
De energetische informatie wordt overgebracht via lichtenergie. Deze lichtenergie is van een bepaalde frequentie, intensiteit, kleur en geometrie en bevat zo informatie. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto heeft foto's gemaakt van lichtenergie in water.

Werking
Het gebruik van een lichtfrequentie zorgt ervoor dat je verbonden wordt met een informatieveld van een bepaald thema. Je energetische en fysieke lichaam krijgt informatie over zo’n thema binnen en gebruikt die om dat thema op een positieve manier in je leven te integreren. De Healing Arts lichtfrequenties herstellen de verbinding met je lichaamsintelligentie, waardoor je gevoel en intuïtie sterker worden. Hierdoor wordt je zelfgenezend vermogen groter. Ook versterken ze de verbinding met je Bronbewustzijn, je Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.
 

Totstandkoming van de lichtfrequenties

De lichtfrequenties worden gemaakt door Joanne van Wijgerden. Wanneer zij de impuls krijgt voor een nieuwe lichtfrequentie, oftewel thema, bouwt zij eerst een nieuw informatieveld met informatie over deze thematiek. Zij doet dat samen met wezens van buiten de aarde (engelen, gidsen, opgevaren meesters, elementalen, deva's) en/of Hoger Zelven van mensen hier op aarde. Wanneer zo’n informatieveld klaar is, kan zij de energetische informatie (=lichtenergie) van dit veld via haar lichaam in water brengen. Het water houdt deze lichtenergie vast, omdat het in verbinding blijft staan met het informatieveld. Het informatieveld blijft in ontwikkeling doordat Joanna eraan blijft werken, maar ook doordat de lichtfrequenties door mensen gebruikt worden. Hun ervaringen worden ook weer opgeslagen in het veld. Als je een lichtfrequentie gebruikt, draag je dus bij aan de ontwikkeling van dat veld.

Gebruik van de lichtfrequenties

​Hoe gebruiken
De lichtfrequenties hebben hun werking door de flesjes vast te houden of op het lichaam, in de aura of de ruimte te sprayen/druppelen. De beste manier is om de lichtfrequenties in te nemen door te druppelen of sprayen in de mond of in een glas water te doen. Zo komt de informatie het beste bij alle organen, spieren en cellen van je lichaam. In het emotionele veld van onze organen en spieren kunnen energetische trauma’s opgeslagen zijn. Dat kan al levens terug gebeurd zijn. Door het gebruik van de lichtfrequenties komen de opgeslagen trauma’s vrij. Belangrijk is om te ervaren en te voelen wat er gebeurt. De eigen intuitie en het luisteren naar je gevoel zijn de belangrijkste raadgever bij het gebruik van de flesjes. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst.

Hoeveel en hoe vaak gebruiken
Eén keer sprayen of 2 druppels per keer is voldoende. Gebruik een spray of lichtdruppelflesje de eerste dagen veelvuldig. Daarna volstaat 3-5 keer per dag, gedurende enkele weken. Op deze manier is de lichtfrequentie het meest effectief. 
Wees creatief, je kunt de lichtfrequenties toevoegen aan je badwater of bijvoorbeeld in de auto tijdens je rijexamen, zelfs in de baby- en verloskamer. De lichtfrequenties worden niet voor niets al jarenlang door vroedvrouwen en zwangerschapsbegeleiders tijdens de zwangerschap en geboorte gebruikt.
Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Gelijktijdig gebruik lichtfrequenties
​Je kunt de verschillende lichtfrequenties (lichtsprays of lichtdruppels) tegelijkertijd gebruiken. Wij adviseren echter een lichtfrequentie eerst een tijdje alleen te gebruiken, zodat je goed kunt voelen wat deze voor je doet. Het is belangrijk iedere keer als je de lichtfrequentie gebruikt de tijd te nemen om stil te staan bij wat er in je lijf gebeurt en wat dat met je doet. In het begin kan dit 'voelen' moeilijk zijn. De lichtfrequentie helpt je je lichaamsintelligentie te verhogen, zodat je meer bewustzijn krijgt over je lichaam. Je gevoel, maar ook je intuïtie versterken, zodat je steeds beter kunt voelen wat je nodig hebt en kunt afstemmen op dat wat goed voor je is.

Bijwerkingen
Vaak zien we in therapeutische sessies dat mensen gaan huilen of bibberen en zich herinneren wat er op die plek opgeslagen is, waardoor het verwerkt en herschreven kan worden. Huilen of bibberen is dus een goed teken!