Healing Arts Lichtfrequenties

Empower wie je bent en genereer geluk in je leven!

Joanne van Wijgerden creëert de Healing Arts licht frequenties met veel zorg en liefde. De lichtfrequenties zijn beschikbaar in de vorm van lichtsprays en lichtdruppels en zijn behulpzaam bij persoonlijk gebruik alsook voor therapeutisch gebruik. Ze ondersteunen mensen om zich meer bewust te worden van de relatie tussen lichaam en ziel. Ze helpen mensen om meer in contact te komen met hun gevoel, wat er omgaat in hun lichaam en helpen om bij de bron van klachten te komen. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Lichtsprays
De healing Arts sprays werken als een algemene ondersteuning. Ze kunnen gebruikt worden door volwassenen en kinderen, maar ook door dieren of in een ruimte. Ze zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Er zijn 12 verschillende sprays verkrijgbaar, iedere spray heeft zijn eigen actieveld. Een korte beschrijving kan gevonden worden in de webshop bij de productomschrijving van de spray.
 
Lichtdruppels
De Healing Arts lichtdruppelseries zijn bedoeld om de uitbreiding van het bewustzijn en de groei van het zelfhelend vermogen te ondersteunen. Elke serie heeft zijn eigen theam van bewustzijn. De series kunnen gebruikt worden in een therapeutische setting alsmede voor zelfstudie. Alle flesjes zijn beschikbaar in hele series of als losse flesjes in de webshop. Elk lichtdruppelflesje helpt om de chakra’s te zuiveren van familiecondities, angsten en normen, zodat je meer vrijelijk jezelf kunt zijn. Ze ondersteunen je ook om je fysieke lichaam als een veilige haven  te ervaren en koesteren. Je zult zelf ervaren dat je meer jezelf openstelt voor spiritualiteit, terwijl je je meer op je gemak voelt in je fysieke lichaam en je meer gegrond bent.
Een overzicht met een korte beschrijving van de lichtdruppelseries kun je vinden in de lichtdruppelgids (deze volgt nog). Een beschrijving van elk flesje kan gevonden worden in de webshop bij de productomschrijving van ieder flesje.
Per serie is er een boek beschikbaar met achtergrond informatie, hierin staan alle beschrijvingen van de 12 flesjes van de desbetreffende serie, alsmede een uitgebreidere therapeutische beschrijving per flesje. Deze uitgebreidere beschrijving is speciaal bedoeld voor therapeuten die met de lichtdruppels werken, maar ook om je inzicht en bewustzijnsveld van een flesje of hele serie te vergroten. Deze boeken ondergaan momenteel een update, maar zullen gauw beschikbaar zijn in de webshop bij de flesjes als bijlage.


Bestanddelen
Een lichtfrequentie bestaat voor 89% uit water en 11% uit alcohol. Het water is de drager van de energetische informatie (=lichttrilling). De alcohol, in de vorm van brandewijn dient puur als conserveermiddel. De lichtfrequenties zijn verkrijgbaar als druppels of als spray.
 

Werking van de lichtfrequenties

Informatievelden
De lichtfrequenties verbinden ons met bepaalde informatievelden. Dit zijn energetische velden die informatie bevatten rondom een bepaald thema, bv. meer zelfliefde. Deze velden zijn onderdeel van het alwetende veld dat om de aarde aanwezig is. Dit is een bewustzijnsveld waarin alle kennis en ervaring van alle mensen samen is opgeslagen. Iedereen kan daar verbinding mee maken en daar informatie uit halen. Het is vergelijkbaar met het internet in de materiële wereld. Alle kennis is aanwezig, maar je moet hem wel nog even opzoeken. De lichtfrequenties doen precies dat. Zij verbinden je met bepaalde informatie die je wilt ophalen uit dit alwetende veld.
 
Energetische informatie
De energetische informatie wordt overgebracht via lichtenergie. Deze lichtenergie is van een bepaalde frequentie, intensiteit, kleur en geometrie en bevat zo informatie. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto heeft foto's gemaakt van lichtenergie in water.

Werking
Het gebruik van een lichtfrequentie zorgt ervoor dat je verbonden wordt met een informatieveld van een bepaald thema. Je energetische en fysieke lichaam krijgt informatie over zo’n thema binnen en gebruikt die om dat thema op een positieve manier in je leven te integreren. De Healing Arts lichtfrequenties herstellen de verbinding met je lichaamsintelligentie, waardoor je gevoel en intuïtie sterker worden. Hierdoor wordt je zelfgenezend vermogen groter. Ook versterken ze de verbinding met je Bronbewustzijn, je Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.
 

Totstandkoming van de lichtfrequenties

De lichtfrequenties worden gemaakt door Joanne van Wijgerden. Wanneer zij de impuls krijgt voor een nieuwe lichtfrequentie, oftewel thema, bouwt zij eerst een nieuw informatieveld met informatie over deze thematiek. Zij doet dat samen met wezens van buiten de aarde (engelen, gidsen, opgevaren meesters, elementalen, deva's) en/of Hoger Zelven van mensen hier op aarde. Wanneer zo’n informatieveld klaar is, kan zij de energetische informatie (=lichtenergie) van dit veld via haar lichaam in water brengen. Het water houdt deze lichtenergie vast, omdat het in verbinding blijft staan met het informatieveld. Het informatieveld blijft in ontwikkeling doordat Joanna eraan blijft werken, maar ook doordat de lichtfrequenties door mensen gebruikt worden. Hun ervaringen worden ook weer opgeslagen in het veld. Als je een lichtfrequentie gebruikt, draag je dus bij aan de ontwikkeling van dat veld.


Deel 1
door Joanne van Wijgerden 
Hoe worden de sprays gemanifesteerd?Rond de aarde is een bewustzijnsveld aanwezig, dat gebaseerd is op het weten en de kennis van alle mensen bij elkaar. Heel veel dingen die we weten, bedenken we niet zelf, maar pikken we op uit dit veld. Dit veld noem je een holografisch veld. Als je daar fijnstoffelijk naar zou kijken, zou je zien dat daar kristallijne structuren in aanwezig zijn. Iedere keer als er op aarde iets belangrijks wordt ontdekt vormt dit een nieuw kristallijn veld en ieder mens kan daarop inpluggen. Het meest simpele voorbeeld is het onderzoek van Rupert Sheldrake (het honderdste aap verhaal). Hij nam waar dat toen een groep apen op een bepaald eiland ontdekte dat je knollen kon wassen en dat je ze dan kon eten, dat op hetzelfde moment aan de andere kant van de aarde dezelfde apen, maar een andere groep, hetzelfde gingen doen. De eerste groep apen had hun ervaring in het holografische veld geplaatst en de andere apen plukten gewoon uit dat holografisch veld.

Bij mensen werkt dit net zo. De Aboriginals waren bijvoorbeeld als groep nog op zo'n manier verbonden dat als een van hen iets uitvond dat automatisch in dat veld terecht kwam en op dat moment had iedere Aboriginal dat tot zijn beschikking. Door de eenheid die zij met elkaar hadden werkte dat. Maar wij zijn als mensen in een enorme individualiseringsfase terecht gekomen, waardoor we opnieuw moeten leren te co-creëren. De mensheid zit echter weer in een spiraal van ontwikkeling en heeft steeds meer wijsheid tot zijn beschikking. Daardoor is dat holografische veld weer sterker aan het worden, waardoor we veel meer weten als vanzelfsprekend tot onze beschikking hebben. Het internet is daar een soort grappige reflectie van, van hoeveel weten er beschikbaar is. Dan zoek je het nog steeds fysiek op, maar meer en meer gaan we leren hoe je telepathisch toegang hebt tot dat veld.

Een Healing Arts lichtfrequentie is ook een holografisch veld van eigenlijk een soort "nieuw" gekristalliseerd geometrisch veld. Nieuw tussen aanhalingstekens, want het was er altijd al op een bepaald moment in de tijd van Lemurië. Graancirkels hebben bijvoorbeeld een licht geometrische structuur en deze geometrie bevat bepaalde informatie. Dus de geometrie en informatie hangen met elkaar samen. Ook lichtintensiteit en informatie hangen met elkaar samen. Daarom heten de flesjes ook lichtfrequenties. 

Deel 2 en 3 worden geplubiceerd in onze volgende nieuwsbrieven.

Gebruik van de lichtfrequenties

​Hoe gebruiken
De lichtfrequenties hebben hun werking door de flesjes vast te houden of op het lichaam, in de aura of de ruimte te sprayen/druppelen. De beste manier is om de lichtfrequenties in te nemen door te druppelen of sprayen in de mond of in een glas water te doen. Zo komt de informatie het beste bij alle organen, spieren en cellen van je lichaam. In het emotionele veld van onze organen en spieren kunnen energetische trauma’s opgeslagen zijn. Dat kan al levens terug gebeurd zijn. Door het gebruik van de lichtfrequenties komen de opgeslagen trauma’s vrij. Belangrijk is om te ervaren en te voelen wat er gebeurt. De eigen intuitie en het luisteren naar je gevoel zijn de belangrijkste raadgever bij het gebruik van de flesjes. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst.

Hoeveel en hoe vaak gebruiken
Eén keer sprayen of 2 druppels per keer is voldoende. Gebruik een spray of lichtdruppelflesje de eerste dagen veelvuldig. Daarna volstaat 3-5 keer per dag, gedurende enkele weken. Op deze manier is de lichtfrequentie het meest effectief. 
Wees creatief, je kunt de lichtfrequenties toevoegen aan je badwater of bijvoorbeeld in de auto tijdens je rijexamen, zelfs in de baby- en verloskamer. De lichtfrequenties worden niet voor niets al jarenlang door vroedvrouwen en zwangerschapsbegeleiders tijdens de zwangerschap en geboorte gebruikt.
Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Gelijktijdig gebruik lichtfrequenties
​Je kunt de verschillende lichtfrequenties (lichtsprays of lichtdruppels) tegelijkertijd gebruiken. Wij adviseren echter een lichtfrequentie eerst een tijdje alleen te gebruiken, zodat je goed kunt voelen wat deze voor je doet. Het is belangrijk iedere keer als je de lichtfrequentie gebruikt de tijd te nemen om stil te staan bij wat er in je lijf gebeurt en wat dat met je doet. In het begin kan dit 'voelen' moeilijk zijn. De lichtfrequentie helpt je je lichaamsintelligentie te verhogen, zodat je meer bewustzijn krijgt over je lichaam. Je gevoel, maar ook je intuïtie versterken, zodat je steeds beter kunt voelen wat je nodig hebt en kunt afstemmen op dat wat goed voor je is.

Bijwerkingen
Vaak zien we in therapeutische sessies dat mensen gaan huilen of bibberen en zich herinneren wat er op die plek opgeslagen is, waardoor het verwerkt en herschreven kan worden. Huilen of bibberen is dus een goed teken!