Healing Arts

Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!
Met onze lichtfrequenties, therapie en opleiding bieden wij al meer dan 15 jaar een bijdrage aan heling en geluk. Dit doen we via verschillende wegen:

Healing Arts lichtfrequenties
Allereerst zijn er de lichtfrequenties, bestaande uit lichtdruppels en lichtsprays. Op dit moment zijn er 13 verschillende lichtdruppelseries met specifieke thema's en werkingsgebieden en 12 verschillende lichtsprays. De lichtfrequenties worden door Healing Arts therapeuten gebruikt tijdens Healing Arts therapiesessies, maar zijn ook heel geschikt voor eigen gebruik. Onder lichtfrequenties kun je meer lezen over de totstandkoming en werking van de lichtfrequenties. Alle lichtfrequenties zijn verkrijgbaar in onze webshop en bij diverse winkels.
Healing Arts Liquid Light Frequencies is een gedeponeerd handelsmerk.

Healing Arts therapie
In Nederland is er een netwerk van Healing Arts therapeuten. Zij zijn allen opgeleid door Healing Arts. Zij geven Healing Arts sessie op basis van de Healing Arts methode en gebruiken daarbij de lichtfrequenties. Tijdens zo'n sessie wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd, waardoor heling kan plaatsvinden. Mocht je een keer een Healing Arts sessie mee willen maken, kijk dan onder therapeuten welke Healing Arts therapeut bij jou in de buurt zit. 

Healing Arts opleiding
De Healing Arts opleiding leidt Healing Arts therapeuten op. De opleiding is voor mensen die willen leren werken met de lichtfrequenties en met de bewustwordingsvelden die zij generen. De opleiding is vooral geschikt voor startende en gevestigde coaches, therapeuten, psychologen, healers familieopstellers, maar ook voor mensen met een interesse in bewustwording en spirituele groei. Voor veel mensen is deze opleiding een 'gevoel van thuiskomen', een bron van inspiratie en een accelerator waardoor zij grote sprongen maken in bewustzijn. Heb je interesse? In het Healing Arts Centrum in Vught start de  opleiding (module 1) 3x per jaar. We organiseren introductieworkshops, zodat je op een prettige manier kunt kennismaken maken met onze opleiding en docenten. Daarnaast is het Healing Arts docententeam door het hele land actief in het organiseren van lezingen, workshops en opleidingen. Het actuele aanbod vind je onder Nieuws of op de website van de betreffende docent. 

Wie zijn wij?

Joanne van Wijgerden is de grondlegster van de Healing Arts Therapie. Joanne ontwikkelt ook alle lichtfrequenties, zowel de lichtdruppels als de sprays. Haar passie is het creëren van een veilig en liefdevol draagvlak voor kinderen en hun ouders, zodat de kinderen alle vergaande veranderingen voor de aarde en de mensheid die zij bij zich dragen, vorm kunnen geven. Joanne heeft jarenlang de Healing Arts opleiding gegeven en een netwerk van docenten opgeleid. Het zijn deze docenten die de huidige Healing Arts opleiding verzorgen, ieder op basis van zijn/haar eigen kwaliteiten en achtergrond.Nancy Jacobs organiseert alles rondom marketing & communicatie, promotie en verspreiding van Healing Arts. Tevens is Nancy het eerste aanspreekpunt voor binnen- en buitenland. Sinds 2005 gebruik zij de vloeibare lichtfrequenties voor haarzelf, haar gezin, dieren en in haar praktijk ‘De Lichtbron’. Nancy's zielsverlangen is dat deze prachtige lichtfrequenties voor iedereen toegankelijk zijn en dat door de opleiding meer Healing Arts therapeuten opgeleid worden. Vol passie ontwikkelt Nancy nieuwe toepassingen van de lichtfrequenties, zoals ons nieuwste product Chicolate.

Werkwijze Healing Arts

De Healing Arts organisatie heeft geen personeel. Binnen Healing Arts werkt iedereen op basis van zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en wederzijds respect. Als zodanig sluit de vorm van de organisatie aan bij de inhoud van de lichtfrequenties: het bouwen van een nieuwe structuur van samenleven in co-creatie, waarin respect is voor ieders kunde en talenten op basis van heelheid en gerichtheid op ‘licht en liefde’. Niet voor niets staat Healing Arts voor Helende Kunsten.

Locatie & bedrijfsgegevens

Het hoofdkantoor van Healing Arts is gevestigd in Vught. Op een prachtige locatie aan een meer omgeven door veel groen.
Van hieruit wordt onder meer de webshop gerund en wordt de Healing Arts opleiding gegeven. 
            
Healing Arts                                 
Bosscheweg 2A                            
5261 AA Vught  
KvK nr: 17250003
BTW nr: NL8188.43.081.B01