HALO Love is in the Air
HALO Love is in the Air

Deze spray is verrijkt met rozenhout en helpt je één te voelen met Liefde. het ondersteunt je jezelf volledig lief te hebben. Als jij HALO over je heen sprayt, werkt deze in om jouw natuurlijke vrede,

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze spray is verrijkt met rozenhout en helpt je één te voelen met Liefde. Het ondersteunt je jezelf volledig lief te hebben.
Deze spray bestaat uit de I am 1 love spray van Healing Arts verrijkt met rozenhout.
Goed schudden voor gebruik!


De HALO Empower Sprays bestaan uit verschillende essentiële oliën en een energetische frequentie. HALO werkt in op jouw unieke trillingsfrequentie. Hoe meer jij je jezelf gaat voelen, des te beter het met je gaat! Onze sprays (www.healingarts.nl) worden al 15 jaar door veel mensen gebruikt.

De HALO Empower Sprays helpen bij het versterken van je innerlijke balans en energieveld. 

 

LOVE IS IN THE AIR


Blog door Mirella Suurhoff

Wat is liefde eigenlijk? We verwarren liefde vaak met van alles en nog wat. We zien bijvoorbeeld adoratie, goedkeuring, erkenning of gehechtheid aan voor liefde. Maar wat liefde werkelijk is, is een alom accepterende ruimte waarin alles er oordeelvrij kan en mag zijn. Liefde stijgt uit boven de dualiteit en omvat beide polen van alles dat in de dualiteit bestaat. Goed en fout bestaat niet meer daar waar liefde is. Goed en fout IS gewoon. Liefde verbindt en harmoniseert. Liefde brengt eenheid in gescheidenheid.
Klik hier om verder te lezen.