Pathara-Ma Group Healing Experience

Schrijf je in voor de Group Experience. Indien je de Pathara-Ma lichtflesjes al hebt, kun je voor een klein bedrag al meedoen!

€ 24,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

We starten 27 september met de Pathara-Ma Healing Experience.
Dit is een 12 weekse healing voor jezelf, samen in verbinding met anderen.

De healing met de Pathara-Ma lichtflesjes  verlegt je bewustzijn naar het lichtlichaam en de aansturing en ‘inklikken’ van je lichtlichamen op de emotionele en fysieke lichamen. Dat betekent een betere doorstroming van het fysieke lichaam en een groter zelfgenezend vermogen. Intentie werkt sterker. Meer innerlijke autoriteit, bestaansrecht en zelfwaardering van wie jij bent en hoe jij jouw unieke pad gaat. Je ervaart hoe deze energie je rechtop zet in je lichaam, een handelende, ondernemende energie die krachtig zelfbewustzijn genereert vanuit het hart.PATHARA-MA HEALING EXPERIENCE
 
12 weken (samen) een serie lichtflesjes doorlopen, start op woensdag 27 september a.s.  
 
Het concept
We merkten dat steeds meer mensen zonder Healing Arts achtergrond een serie lichtfrequenties thuis willen doorwerken. Het idee om in 12 weken een serie lichtfrequenties samen ‘door te werken’, worden door veel mensen omarmt! Elke week 1 van de in totaal 12 flesjes.  Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen. Omdat zoveel mensen tegelijk bezig zijn met hetzelfde thema versnelt deze energie en werken we daarnaast ook altijd samen voor het collectief. Omdat de draken-energie nu erg actueel is, nodigen we ook graag iedereen uit die al langer met de frequenties werkt. Als je meedoet met deze 12 weekse Healing Experience ontvang je via een besloten Facebook groep alle informatie over het proces van het thuis doorwerken van een serie. Hier bieden wij voor slechts 24 euro aan!!
 
De groepservaringsreis Pathara-Ma 1 Start op woensdag 27 september a.s.
In deze groep kun je jouw ervaringen delen, je kunt erover schrijven, vloggen (je bent dan de eerste J), kunst scheppen en ervaring opdoen over drakenenergie, die centraal staat in de Pathara-Ma serie.
 
Doe je mee?

  • Indien je over de serie beschikt dan ben je een stap voor en kun je alvast met het eerste flesje starten. En je inschrijven, de kosten zijn dan 24 euro.
  • Indien je deze lichtflesjes nog niet in huis hebt, kun je een set met korting bestellen. Je ontvangt dan een serie Pathara-Ma 1 met 12 flesjes, een boek van Pathara Ma (hardcopy) en deelname aan het programma. Voor dit alles betaal je 159 euro.
Na inschrijving ontvang je de toegangsinformatie tot de besloten FaceBook groep.
Je kunt de flesjes ook los bestellen (á 17,95 excl. portokosten). 
Surf naar onze webshop op: www.healingarts.nl

Draken energie
Draken zijn (spirituele) lichtwezens, hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Draken zijn diep verbonden met het ontstaan van de aarde en ze vervullen nog een rol als hoeders en beschermers van de aarde. Draken ondersteunen ook je ontwikkelingspad en ze brengen meer evenwicht en harmonie in je leven. Draken brengen je in contact met je ware zelf, je innerlijke kracht en passie. Zodat je kunt groeien en verder kunt ontwikkelen en op aarde kunt worden wie je werkelijk bent. Hun energie manifesteert zich bij mensen die zich aangetrokken voelen tot hun pure liefdevolle oerkracht en die eraan toe zijn met draken te werken.

Draken zijn bijzondere helers die heling en eenheid voort brengen. Zij zuiveren je systemen van alles wat je verlichting nog in de weg staat. Hoewel drakenenergie kan pittig en vurig aanvoelen breekt het op een liefdevolle, maar doeltreffende manier open ‘wat vast zit’. Draken zijn er in vele kleuren en ze zijn verbonden met de vier elementen;

Vuur – ontziet niks en gaat tot de kern.
Water – haalt naar boven wat niet gezien werd
Aarde – bodem en de kracht om neer te zetten wat neergezet mag worden.
Lucht- vleugels om je dromen en passie te leven- het brengt je waar je zijn moet.

Drakenenergie is een liefdevolle transformerende energie die je hart (weer) ontvankelijk maakt om te kunnen ontvangen, het wakkert vuur en passie weer aan daar het gedoofd is.

Indien je al aan de slag wilt en graag al meer wilt weten dan is er nog plek bij de drakenworkshop. Hier kun je ook samen met je kind(eren) aan deelnemen! Deze is op 30 september (voor volwassenen), die dag is er ook een workshop voor kinderen (basisschool leeftijd). Voor meer info zie onze homepage!