Group Healing Experience & Serie Alchemama I
Group Healing Experience & Serie Alchemama I

Deze set omvat jouw deelname aan de Group Healing Experience Alchemama, de serie Alchemama 1 met 12 lichtflesjes. Indien je de flesjes al in huis hebt, kijk dan op de homepage en kies voor deelname

€ 191,00
€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

We starten 10 maart met de Alchemama I Healing Experience.
Dit is een 12 weekse healing voor jezelf, samen in verbinding met anderen.

ALCHEMAMA HEALING EXPERIENCE
 
12 weken (samen) een serie lichtflesjes doorlopen, start op zaterdag 10 maart a.s.  

De lichtflesjes van Alchemama I serie activeren een sensuele en ontvangende energie in je buik en hoofd, of je nu man of vrouw bent. Zij activeren je scheppende en creatieve vermogens met lichtheid en speelsheid. De energie is gecentreerd in jezelf waardoor het jouw eigen inspirerende energieveld is van waaruit je in vrijheid met anderen samen kunt zijn of samen kunt werken. Je ervaart hoe je op een zachte, ontvangende en vrouwelijke manier creatief en scheppend bent en ervaart de energetische extase van je lichaam.
Hierbij de link naar het Alchemama boek wat Joanne heeft geschreven.

Het concept
We merkten dat steeds meer mensen zonder Healing Arts achtergrond een serie lichtfrequenties thuis willen doorwerken. Het idee om in 12 weken een serie lichtfrequenties samen ‘door te werken’, wordt door veel mensen omarmt! Elke week 1 van de in totaal 12 flesjes.  Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen. Omdat zoveel mensen tegelijk bezig zijn met hetzelfde thema versnelt deze energie en werken we daarnaast ook altijd samen voor het collectief. Als je meedoet met deze 12 weekse Healing Experience ontvang je via een besloten Facebook groep alle informatie over het proces van het thuis doorwerken van een serie. Dit bieden wij voor slechts 25 euro aan!!
 
De groepservaringsreis Alchemama 1 start op zaterdag 10 maart a.s.
In deze groep kun je jouw ervaringen delen, je kunt erover schrijven, vloggen (je bent dan de eerste ), kunst scheppen en ervaring opdoen, die centraal staat in de Alchemama serie.
 
Doe je mee?

  • Indien je over de serie beschikt dan ben je een stap voor en kun je alvast met het eerste flesje starten. En je hier inschrijven, de kosten zijn dan 25 euro.
  • Indien je deze lichtflesjes nog niet in huis hebt, kun je een set met korting bestellen. Je ontvangt dan een serie Alchemama1 met 12 flesjes, en deelname aan het programma. Voor dit alles betaal je 159 euro.
Na inschrijving ontvang je de toegangsinformatie tot de besloten FaceBook groep.
Je kunt de flesjes ook los bestellen (á 17,95 excl. portokosten).