Goddess Frequencies

Het hoogste in jezelf omarmen, stralend jezelf zijn, omarming vrouwelijke kwaliteiten

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Goddess Frequencies - Vrouwelijke creatiekracht
Dit is een pure vrouwelijke energie die helpt om de kracht van het vrouwelijke als man of vrouw te durven tonen. Je kunt de controle loslaten en vanuit je intuïtie creëren. Deze spray helpt jouw man-vrouw issues aan het licht te brengen, zodat deze energie en oude patronen uit je veld kunnen stromen.
'I shine like a diamond... pure vrouwelijke schoonheid en creatiekracht.'

Beschrijving
De spray Goddess Frequencies is allereerst een energie die het vrouwelijke aanraakt in mannen en vrouwen. Er vindt een integratie plaats van het vrouwelijke met het mannelijke. Het is alsof de twee delen samen een worden. Het ondersteunt om de blinde vlek in het mannelijke te helen en draagt zo bij aan het eenheidsbewustzijn. De spray geeft veiligheid en een diep weten dat het goed is om los te laten en nieuwe paden te bewandelen.
De Godess spray geeft een hele zachte energie en een ervaring van diepe rust in jezelf. Hij geeft je een directe afstemming op de nieuwe tijd: je bent minder doelgericht en laat je neiging om dingen onder controle te houden los. Je gaat mee met de stroom en veel zaken waar je je eerst druk over maakte, zijn niet meer van belang. Alles wordt simpeler en directer, zodat je steeds meer vanuit je gevoel en vanuit Zijn kunt leven en vormgeven.
De spray helpt je om zacht en liefdevol te zijn voor jezelf en voor anderen. Om de ander, bv. je partner, kinderen of ouders te zien zoals ze werkelijk zijn. Zonder anderen eisen op te leggen of verwachtingen te hebben, die vaak alleen door een maatschappelijk veld of oude opvoedingspatronen zijn ingegeven.
De Goddess spray helpt je om vrij te zijn. Daarmee geef je anderen de vrijheid zichzelf te zijn. De Goddess Frequencies raakt aan waar je nog dingen op te ruimen hebt. Als eerste raakt hij al het leed aan dat de mensheid heeft geleden door het ontbreken van het vrouwelijke en het overheersen van de mannelijke energie. Al het leed dat mannen en vooral vrouwen is aangedaan en alle vormen van onderdrukking en vernedering worden schoon gemaakt tot in het fysieke, tot op celniveau. Bij ieder gebruik, steeds weer opnieuw, raakt de spray dat aan, wat in jouw systeem nog om opruiming vraagt, tot de celherinnering schoon of ‘leeg’ is. De spray werkt door vele aardelevens heen. Het is niet zozeer van belang dat je weet wat er opgeruimd wordt, maar meer dat je voelt dat er opgeruimd wordt in je systeem. De Goddess Frequencies werkt op een diep fysiek niveau door en is daarmee heel aards. De spray is tegelijkertijd heel 'kosmisch', want hij verbindt je met wie je bent in andere sterrenstelsels, met je multi-dimensionaliteit. Zowel de aardse als de komische ervaring geven een diep gevoel van erkenning aan jezelf. Je voelt het geluk in jezelf en je weet en voelt meer wie je bent, al is het zonder woorden.

Aurabeschrijving
Op de tweede aurafoto na het sprayen met Goddess Frequencies valt  de kleur groen direct op. Deze kleur staat voor harmonie en transformatie. De gele bollen duiden op de aanwezigheid van hogere energiën van de eigen multi-dimensionale zelven. De totale aura is veel lichter en helderder van kleur. De kleur roze, die staat voor onvoorwaardelijke liefde, krijgt meer ruimte.

Gebruiksadvies
Je kunt de spray op je lichaam (bv. kruin, hart, buik, voeten), in je aura of in de ruimte sprayen. Je kunt de spray ook innemen door in je mond te sprayen. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is voldoende.  Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.


Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!


Ervaringen

"De Goddess raakte oude gekwetste stukken in mijn liefdesrelaties aan. De spray geeft een onvoorwaardelijke liefde om anders naar mezelf te kijken en mijn gevoelens naar ex-partners te zuiveren."

"De spray maakt dat ik maskers afzet die ik  in meerdere levens heb opgebouwd. Het maakt mijn hoofd helder. Ik voel vreugde en een vredige rust als ik de spray gebruik en kan veel gemakkelijker meegaan met de stroom."

"Ik voel die pure zachtheid van de moeder, ik hoef niets, Ik-Ben."