Module 7 Buitenaards Bewustzijn & Mutidimensionaliteit

De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten veel veranderd! Wil jij graag meer leren en ervaren?

€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bijscholing voor Healing Arts therapeuten EN geïnteresseerden door Sigrid Karssens

Sigrid Karssens gaat een dag nascholing geven over Buitenaards Bewustzijn. Voel jij je aangetrokken om jouw multi dimensionaliteit meer te leven? Of kom je deze thema's vaak bij je cliënten tegen. Dan is dit jouw unieke kans om met onze meest ervaren docente op dit gebied te werken!

De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten veel veranderd. De kijk op verlichte en onverlichte buitenaardsen. Het wegsturen van een buitenaardse entiteit die je lastig valt. De relatie tussen jou en hen. 
Vanuit een dieper inzicht en doorvoelen leer je krachtig je standpunt in te nemen, en vanuit gelijkwaardigheid met hen samen te werken. Wegsturen hoeft niet meer als je beseft, dat jij dezelfde bent als de buitenaardse die je ontmoet. Alleen leef je daar in een andere tijdlijn of dimensie, heb je een ander jasje aan en andere ervaringen. Zijn jullie gesplitste zielendelen, die verlangen naar hereniging. Ben je hier aan toe, dan is deze workshop het moment om oude pijn en gemis tussen jullie te helen en de liefde te laten stromen. De dag is zowel voor therapeuten die in aanraking komen met buitenaardse energieën in hun sessies, als voor mensen die zichzelf willen bijscholen in dit veld.


Schrijf je snel want er is beperkt plek! Inschrijven kan enkel via deze site (dus niet via Sigrid).

Datum:

  • vrijdag 17 mei 2019
Tijd: 10.00-17.00 uur
Docente: Sigrid Karssens
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.
Prijs: €139,-  voor deze 1-daagse bijscholing/workshop.

Let op: er is beperkt plek.

Voor meer informatie over Sigrid Karssens kijk op haar website : www.praktijksigridkarssens.nl

Mocht je vragen hebben over de modules  of over deze dag, neem dan contact op met Nancy Jacobs via info@healingarts.nl of 06-41511219.