The Basics and Experience Day
The Basics and Experience Day

​Je leert onze belangrijkste techniek: aarden in lichtenergie. Deze techniek kun je direct overal waar je bent toepassen. Naast uitleg over de lichtflesjes en ervaren wat deze doen, ontvang je 's midd

€ 132,00
€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Healing Arts Academy

The Basics and Experience dag (Basis technieken en ervaringsdag)

​Je leert onze belangrijkste techniek: aarden in lichtenergie. Deze techniek kun je direct overal waar je bent toepassen. In je praktijk, op je werk, thuis, met je kinderen of dieren... het is een kado. 
Je ontdekt en ervaart onze tools​: de lichtfrequenties ​en krijgt alle informatie over ​ wie-wat-hoe-waar-wanneer ​en ​ waarom. Je gaat zelf direct met de frequenties aan de slag om te voelen wat ze doen. Voor jezelf en in twee-tallen.
Na de lunch ontvang je een privé sessie van een ervaren Healing Arts therapeut.​ Yes! Een sessie voor jou alleen. Je kunt een vraag inbrengen om specifiek ergens naar te kijken. Iets fysieks om op in te tunen, wat jij maar wilt. Het is ook een optie om het gewoon te laten gebeuren. Om te kijken wat er aan het licht komt. Het zal zeker een mooie ervaring zijn!

Je mag na afloop een flesje kiezen om mee naar huis te nemen.

Data:
  • vrijdag 30 november
  • zaterdag 12 januari
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Healing Arts Centrum, .Vught
De dag wordt gegeven door Nancy Jacobs.
 

The Healing Arts Academy

De Healing Arts Academy helpt je om je bewustzijn verder uit te breiden en te ontwikkelen.
Ben jij klaar om jouw bewustzijn op heling te ontwikkelen en vaardigheden te leren om jezelf en anderen naar heling te begeleiden? Je leert je af te stemmen op hogerdimensionele energie en de gevolgen daarvan; opschoning en een hogere vibratie. Tijdens de cursusdagen wordt er flink geoefend zodat je de rol als cliënt en begeleider ervaart. Jouw persoonlijke stukken worden aangeraakt en kunnen worden opgelost ​ zodat jij je steeds heler en gelukkiger gaat voelen.​

Heb je vragen over de introductieworkshop of de opleiding, neem dan contact op met Nancy Jacobs via nancy@healingarts.nl of 06-41511219.